2014. augusztus 5., kedd

Életem az ikrek húgaként - 70. rész

Sziasztok!
Mint láthatjátok végre meghoztam a folytatást!
Szeretném megköszönni mindazoknak akik szavaztak a novellaíró versennyel kapcsolatban. A végeredmény alapján viszont csak 4 jelentkező lenne, ami nem hiszem, hogy egy igazi versenyt jelentene. Mindazonáltal nagyon örültem neki, hogy ennyien kíváncsiak vagytok a novellákra, így Angellel arra jutottunk, hogy szívesen publikálom az oldalon a műveket. Ha valaki esetleg rendelkezik már kész novellával, vagy már elkezdett rajta dolgozni, az bátran küldje el az oldal e-mail címére mikor kész lesz vele és szívesen felteszem őket. 
Még egy észrevétel! Korábban kaptam egy e-mail, szintén publikálással kapcsolatban, visszaírtam, de további választ nem kaptam, így ha esetleg nem kapta volna meg a válaszomat az illető, akkor írjon nyugodtan és várom a ő művét is. Most pedig itt a rész! 
Véleményeiteket továbbra is várom komment vagy chat formában!
Jó olvasást!


Életem az ikrek húgaként

70. rész – Egy újabb turné és egy újabb meglepetés készülőben…

A jó hangulatban eltöltött közös vacsora után mindenki elvonult a szobájába.
Bill az ablakban állva kémlelte az előtte elterülő várost. A hó továbbra is nagy pelyhekben hullott, fehér leplével lassanként beborítva a várost.
- Szegény Scotty biztos fázik, és vacsorát sem kapott. - merengett el Bill szomorúan amint szeme előtt megjelent a vidáman ugrándozó pajkos kiskutya.
– Biztos vagyok benne, hogy nagyon is jól van. Tudod, hogy mennyire szeret a hóban játszani. Indulás előtt pedig én adtam neki enni. Ne aggódj emiatt. – sétált Tom öccse mögé az ablakhoz és gyengéden átölelte. Haját finoman arrébb söpörve lágy puszikkal porította be nyakát. Bill megremegett mikor megérezte bátyja meleg leheletét miközben beszélt hozzá, majd sűrű pilláit lehunyva élvezte a kényeztetést.
Tom lassan maga felé fordította, majd ajkait ikre dús ajkaira tapasztotta, és mohón ízlelgetni kezdte azokat.
Bill mondani szeretett volna még valamit, de az érzés, amit testvére egész arcát elhalmozó lágy csókjai keltettek benne, minden szót elfelejtetett vele. Ébredező vágya hatására hevesen viszonozni kezdte bátyja édes törődését. Tom válaszul finoman belemarkolt a fenekébe - ezzel is közelebb húzva magához- majd csípőjét öccse ágyékához nyomta, melynek hatására Billből egy jóleső mély sóhaj tört fel.
– És ha valaki meghallja? – kérdezte Bill kiszáradt torokkal.
– Szerintem Évi nem véletlenül szánta nekünk ezt a szobát az emeleten. – nézett öccsére sejtelmesen, majd válaszra sem várva csípőjére zárva Bill lábait az ölébe kapta és az ágyra fektette. 

Másnap reggel Georg gyengéd simogatására ébredtem. Mosolyogva bújtam ölelésébe, imádom, ha így ébreszt fel. Szemeimet kinyitva mosolygó tekintetével találtam szembe magam, mely mindig olyan békességet és nyugalmat sugároz. Egy kósza tincset elsöpörve arcomból puha ajkaival enyémre tapad.
– Jó reggelt, kicsim! – simított végig arcomon és én máris doromboltam, akár egy jóllakott kiscica.
– Jó reggelt neked is! – hajoltam közelebb még egy csókért. Dús ajkain finoman végignyaltam, mire azok elváltak egymástól bebocsátást kínálva nyelvemnek. Finoman alsóajkába harapva újra meg újra birtokba vettem.
– Milyen kis huncut ma reggel valaki! – nézett rám sejtelmesen és csípőjére ültetett. Hálóingem pántját lefele kezdte húzni vállamon - miközben ujjaival bőröm cirógatta -, majd mindezt lassan megismételte a másikoldalon is. Meleg tenyerét végigvezette le a karomon, miközben nyakam és kulcscsontomat hintette be apró csókokkal.  Érintésére libabőr borította be a testem. Megmarkolta a derekamat, majd megkezdett útját folytatta felfelé, majd tenyerei melleimen állapodtak meg. Finoman megmarkolta, majd elégedettséggel húzott még közelebb magához és eldöntött az ágyon.
– Azt hiszem egy picit nagyobbak lettek. - suttogta két csók között. – És úgy tűnik, hogy egy kicsit sem bánod. – vigyorogtam rá, majd kibújva mellőle köntösömért nyúltam.

– Ilyen korán felébredtetek? – kérdezte anya, mikor látta, hogy már az ebédlőben terítünk.  – Segíthetek? – kérdezte, de választ sem várva kikapta Georg kezéből a teától gőzölgő kancsót és az asztalra helyezte.
Hamarosan mindenki összegyűlt az étkezőben, így nekiláthattunk reggelink elfogyasztásához.
– Georggal arra gondoltunk, hogy idén itt ünnepelhetnénk szentestén. – vetettem fel előző esti gondolatunkat.  
– Ez remek ötlet, így végre itt is eltölthetünk veletek egy kis időt. – vélekedett Bill, mire a többiek is helyeslően bólogattak. – Akkor munkára fel emberek, ez nem fog eltűnni innen magától - csapta össze tenyerét Gordon és a fiúkkal nekiláttak az este leesett hó eltakarításának. Mi pedig Billel a ház feldíszítésén ügyködtünk – elvégre nyakunkon karácsony-, mikor dudaszóra, lettünk figyelmesek.  Hamarosan David jelent meg a nappaliban háta mögött Tommal, Gustavval és Georggal. 
– De jó, hogy mind itt vagytok. Meg kellene beszélnünk pár dolgot.  – tért rögtön a lényegre, majd helyet foglalt a kanapén. – Tegnap telefonáltak a Record News-tól. Érdeklődtek egy újabb sajtótájékoztatóról. Szerintem ez kitűnő alkalom lenne, hogy bejelentsük Évi és Georg eljegyezték egymást. Továbbá a közelgő hazai mini turné időpontjait is közzétehetjük. Nem húzhatjuk tovább az időt, csoda, hogy eddig nem derült ki, az meg pláne, hogy trónörökös is érkezik. 
- Egy újabb turné? – kérdeztem értetlenül. – Erről nem is tudtam.  
– Szervezés és egyeztetés alatt állt a dolog eddig, de egyre több nagyváros kér fel minket.
 – Nem akarom Évit egyedül hagyni. – szólt közbe Georg.
- Ez csak egy pár helyszínes esti mini koncertet jelent az ország területén. És nyílván a baba érkezésekor te is és természetesen a többiek is Évi mellett szeretnétek lenni, így akkorra terveznénk egy kisebb-nagyobb szünetet. – ecsetelte David.
 – Nos, szerintem is ez a legjobb megoldás. Az ünnepek után megtartjuk a sajtótájékoztatót, addigra pedig véglegesítjük a koncert időpontokat is. – vélekedett Bill.
– Szerintem is. Most még jól bírom és anyuéknál elleszek addig. – szóltam én is közbe.
– Biztos vagy benne?  - kérdezte Georggal.
– Persze és különben is a rajongók is számítanak rátok. Had legyen nekik is felejthetetlen az év vége.
– Remek. Akkor még ma felhívom a Record News-t, hogy bejelentsem a sajtótájékoztatót.  – mondta és azzal távozott is.
- És én még azt hittem, hogy nyugis lesz ez a tél. – sóhajtott Gustav. – Felejtsd el öregem! – veregette vállon Tom „együtt érzően” idétlen fejet vágva, mire válaszul egy barackot kapott a fejére.

folytatás következik

9 megjegyzés:

 1. Első komi :) jó rész " Gordon és a fiúkkal nekiláttak az este leesett hó eltakarításának. Mi pedig Billel a ház, és feldíszítésén ügyködtünk" Bill minek is segítene? az férfi munka, belenevettem ez nagyon ari... imádom amit csinálsz, régóta olvasom de komit csak most mertem írni >.< Nagyon jó! Folytit de gyorsan! Lééci♥

  VálaszTörlés
 2. Szia! Örülök, hogy feltűnt ez a kis rész, magam is jót derültem rajta írás közben :) De a lényeg, hogy kivette a részt ő is a munkában.
  Köszönöm szépen, hogy írtál régóta ez az első maradandó kommentem, mert ugye chat-en egy idő után eltűnik sajnos / Örülök, hogy tetszett a rész, a folytatást pedig hamarosan hozom :)

  VálaszTörlés
 3. Egy kérdés: miért? Mármint az ikrek szerelmeskedése. Ismersz! Szeretem a pikáns részleteket. De tetszett a dolog. Édes volt és kedves! :) Mondjuk te valahogy mindig olyan édesen írod le ezt. Ez Évi és Georg részére is igaz. Juj, azt azért néztem volna popcornnal a kezemben! *.*
  El is felejtettem, hogy itt/ott... Na, a történetben karácsony van! Ez annyira jó! Imádom a karácsonyt! :D És ez az egész feeling nagyon szuper! Nekem nagyon bejön! Meg az együtt karácsonyozás ötlete is! Minél többen vagyunk annál jobb! :)
  Az új turnés dolog meglepett. Igen, még így 3-4 év után is meg tudsz lepni! Kíváncsian várom a folytatást! ;)
  ui.: Cuki az új dizi! :D

  VálaszTörlés
 4. Igen ismerlek, de még mennyire és ne aggódj, lesznek még pikáns részek, szóval készülhetsz azzal a popcornnal.
  Igen a történetben karácsony lesz, és a közös a vacsinak is lesz még jelentősége...
  Örülök, hogy még ennyi idő után is tudom meglepetést okozni, és annak is, hogy tetszik a dizájn.
  A folytatás pedig már folyamatban van! :)

  VálaszTörlés
 5. Szia ennek lesz még folytatása???????????????

  VálaszTörlés
 6. Szia ennek lesz még folytatása???????????????

  VálaszTörlés
 7. Szia. Igen, hamarosan folytatom :)

  VálaszTörlés
 8. Szia először is nagyon jó lett másodszor lesz ennek folytatàsa???

  VálaszTörlés
 9. Szia. Örülök, hogy tetszik. Igen lesz majd folytatása. :)

  VálaszTörlés