2011. augusztus 18., csütörtök

Életem az ikrek húgaként - 54. rész

Sziasztok!
Huh, hát régen jelentkeztem, tudom. Ennek pedig az az egyetlen oka van, hogy nem úgy ment az írás, ahogy szerettem volna. Mostanában sajnos ez elég gyakori a blogosok körében. Sikerült összeszednem magam és hozni nektek a folytatást. Azt hiszem a cím elárul egy két dolgot a rész kapcsán.
Továbbá szeretném megköszönni, annak az egyetlen egy személynek, aki érdeklődött mivoltam felől. Igazán jól esett! :)
Valamint köszönöm, hogy a több mint 40 ezres látogatást :)
Na de jó olvasást!

Életem az ikrek húgaként

54. rész – „Mégh még még… még egy kicsit kérlekh!”

Nos igen, a családi hangulat szerte foszlott, mikor apu újra szóba került. Képtelenek voltunk elmesélni a történteket, ami mindannyiunk számára - de legfőképpen nekünk - felkavaró volt. Legnagyobb meglepetésként még is Gordon kijelentése ért, miszerint korábban már látta Jörgöt a városban.
Felmerült a kérdés mindenkiben, vajon mit keres itt ennyi év után? Mit akarhat? Csak a véletlen játéka, hogy a szomszédos házba költözött? Angelika tényleg a lánya lenne? Mi történhetett vele eddig…?
- Mit gondolsz? – kérdezte Bill gondolataiban elmerengve bátyát, aki éppen az ágyat igazgatta meg, hogy minél hamarabb birtokba vehessék azt.
- Még is miről? – kérdezett vissza értetlenül.
- Erről az egészről, apáról, az állítólagos húgunkról. – sóhajtott fel és az ágy szélén foglalt helyet.
- Azt, hogy nem érdekel. – vágta rá egyből és ezzel lezártnak tekintette a témát, de Bill nem érte be ennyivel.
- Téged komolyan nem érdekel, hogy mit akar, egyáltalán akar-e valamit. – temette arcát kezeibe.
- Azt azért nem mondanám, de a hazugságaira nem vagyok kíváncsi. Ha akart volna, eddig is megkereshetett volna minket. Miből veszitek, hogy most megváltozott a helyzet? – battyogott lassan öccse mellé és helyet foglalt mellette az ágyon.
- Talán igazad van… nem kellene hiú ábrándokat kergetnünk. – pillantott fel óvatosan bátyja arcára és szemeibe könnyek gyűltek, amitől fényesebben ragyogtak, mint a csillagok.
- Hé ne sírj! – simított ki egy tincset Tom öccse szeméből, majd magához húzta és finoman simogatni kezdte a hátát. – Az nem baj, hogy próbálsz hinni benne, csak félek, hogy csalódás ér, azt pedig nem szeretném. – óvatosan felemelte a fejét, hogy íriszeibe tudjon nézni. – Azt szeretném, ha boldog lennél. Hogy az az őrjítően édes mosoly üljön ki az arcodra, amitől gyorsabban ver a szívem. Hogy a szemeid a boldogságtól csillogjanak, ne a mardosó könnyektől.
- Tohm… - suttogta halkan, nyelve az előtörni készülő könnyeket. Tom ujjaival halványan végigsimított puha ajkain, majd egy apró csókot lehelt meztelen nyakára, mire akaratlanul is felsóhajtott és lehunyta szemeit. Mondani szeretett volna még valamit, de az érzés megbénította. Bátyja érzéki érintései, gyengéd csókjai- mellyel arcát hinti be- apró sóhajokat váltottak ki belőle. Tom finoman hátradönti testvérét az ágyon és combjai közzé fúrva magát hajolt ismét ajkaihoz. Először csak lágy puszikat lehelt rájuk, majd nyelvét végighúzta alsó ajkán, mire azok szétváltak. Nyelvét átdugva öccse szájába, vad táncba kezdtek. Néhány perc múlva levegőért kapkodva hajoltak el egymástól. Homlokaikat egymásnak döntve szívták magukba az éltető oxigént.
- Úgy szeretnélek boldoggá tenni! – suttogta Bill ajkaira és ismét birtokba vette azokat. Billből egy újabb kéjes sóhaj tört fel, megtörve ezzel a szobában nyugvó némaságot. A nedves kis csókok szüntelenül lepték el bársonyos bőrét, miközben bátyja kezei pólója alá tévedtek. Libabőrös lett az érintéstől, amint megérezte a hosszú újakat, amik a mellkasát kezdték kényeztetni. A feszes pólón keresztül jól látszódott a testét elborító izgalomtól megkeményedett mellbimbói- melyek arról tanúskodnak mennyire is élvezi testvére kényeztetését - Tom ezt észre is vette, és még nagyobb késztetést érzett aziránt, hogy boldoggá tegye az alatta halkan nyögdécselő fekete szépséget. Pólója korcáját felhúzva fosztotta meg őt a zavaró anyagtól, amit aztán a szoba túlsó felébe dobott. Kínzó lassúsággal csókolta végig meztelen felsőtestét, eljátszadozva a kemény mellbimbókkal. A benne lévő kis fém karika még izgatottabbá tette huncut kis játékát. Ahogyan keze végigsiklott a törékeny testen, beleütközött egyre csúcsosodó hímtagjába. Nadrágon keresztül megmarkolta, mire Bill csípője megemelkedett az ágyon. Végigsimított rajta párszor miközben nyelvével ágyékát kényeztette. Hamarosan szűknek bizonyult Bill számára az amúgy is passzos farmerja. Mélyeket sóhajtva próbálta vágyát csillapítani, persze sikertelenül. Tom kissé ügyetlenül kapcsolta ki övcsatját – hiszen őt is átjárta a beteljesülés utáni vágy- majd nadrágjától is megszabadította öccsét. Ismét felhajolt ajkaihoz és apró puszit lehelt rájuk. Magát is kihámozva a feleslegessé vált ruhákból, feküdt vissza testvére mellé. Már csak egyetlen zavaró tényező választotta el őket egymástól. Kaján vigyor ült ki Tom arcára, majd lehajolva öccse ágyékához nyelvével végigszántott az igencsak lüktető férfiasságon, majd fogai segítségével lehúzta róla boxerét.
Hangos nyögés tört fel Billből, amint megérezte bátyja ujjait és ajkait érzékeny pontja köré fonódni és a szájában lévő hideg fémkarikát forró bőréhez simulni.
Keze és szája azonos ütemet diktálva járt fel s alá. Bill kéjes nyögései, ahogyan a lepedőt markolászva halkan nevét ismételgeti, még inkább cselekvésre ösztönzi. Mindent meg akar tenni, hogy öccsét boldoggá tegye, de tudja, nem kínozhatja sokáig. Befúrta magát lábai közzé, csípőjét kisé megemelve hatolt belé. Lassú ütemben kezdte mozgatni csípőjét majd gyorsított. Érezte, ahogy egyre jobban a beteljesülés felé sodródik, de türtőztetnie kell magát, hiszen egyszerre szeretné átélni öccsével a mindent elsöprő gyönyört. Lassítva a tempón pihent meg pár pillanatig, amíg egy röpke csókot váltottak, majd csípője ismét ütemes mozgásba kezdett, megőrjítve ezzel Billt.
-Tohm! – sóhajtott rekedtesen- Mégh még még… még egy kicsit kérlekh! – nyögte elhaló hangon. Nem is kellett sokáig várni, a következő lökések meghozták a várva várt gyönyört mindkettejük számára.
Levegőért kapkodva pihentek meg egymás karjaiban.
- Szeretlek! – szólalt meg mosolyogva, csillogó szemekkel néhány perc után Bill, majd szenvedélyes csókban forrtak össze. Abban a csókban pedig benne volt minden: hála, öröm és mérhetetlen szeretet.
Aznap éjjel Tom boldogan szunyta le fáradt szemeit, hiszen sikerült boldoggá tennie azt a személyt, aki számára a legfontosabb.
Folyt. köv.

Pár szónak most is örülnék! :)

9 megjegyzés:

 1. Eva, ez nagyon jó lett! *.* Már mikor a címet olvastam, előre megörültem :P Olyan nagyon aranyosak!! Úgy imádom az írásaidat! Ez a Tom ez olyan cukii, hogy így szereti Billt ^^Azért én még mindig kíváncsi vagyok, miért lehet itt Jörg, vagy, hogy egyáltalán, van-e ennek valami jelentősége... :/
  Nagyon várom a folytatást!! :DD

  VálaszTörlés
 2. Jaj, babám! *.*
  Ez annyira de annyira szép lett! Meg kissé elég perverziós de az meg kell. :D
  Nagyon ügyes vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagy!!!
  Várom a folytatást!
  Puszim!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó rész lett Eva :)) És nagyon szépen, részletesen írtad le az egészet, Gratula! :))

  VálaszTörlés
 4. Csodálatos rész lett. Nagyon szépen tudsz írni. Szeretem olvasni :) Én is nagyon kíváncsi vagyok vajon mi történhetett Jörggel az évek alatt. Várom a következő részt :)

  VálaszTörlés
 5. Wááááááááááááh wáwáwáwáwááá tudok kommentet írniiii ^^ Most meg Eperéhez nem engedi hogy írjak, ugyanazt írja ki mint eddig nálad -.-" Na mind1, először is nagyon jól esett hogy külön kiemeltél, nagyon szépen köszönöm, és szeretném ha tudnád, hogy rám bármikor számíthatsz :)) <3 És nagyon jó volt a rész, imádtam, mint mindig :)) Puszi, és hamar hozd a folytit :)

  VálaszTörlés
 6. nagyon szép rész lett! :) és mivel imádom a sötét, családi titkokat, rettenetesen kíváncsi vagyok, miért tért vissza Jörg, és mi lesz a "gyerekekkel" és édesapjukkal. :)
  pusziim ^^)

  VálaszTörlés
 7. Nekem is bejövős a fejezet,csak így tovább. Amúgy most nem tudom valami van a levegőben, mert engem is elért az ilyen írói válság, mondjuk időm sem nagyon van de amúgy is amit leírok többnyire kitörlöm:S

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm mindenkinek! *-*
  Örülök, hogy elnyerte tetszéseteket a rész :)
  Úgy látom mindenkit Jörg megjelenése izgat a legjobban, hamarosan kiderül!

  VálaszTörlés