2011. június 17., péntek

Twincest don't wrong!!!

Sziasztok!
Tegnap puszta véletlenségből egy oldal kezdőlapján szemen ütött egy cikk részlete. TWC-s létemre ez még engem is meglepett. Nem az amit a csaj elmesél, hanem ahogy reagál arra a drága válaszoló. Elég durván közli a véleményét a dologról. Bemásolom nektek és szerintem nektek is lesz hozzá fűzni valótok. Nem konkrétan a TWC-ről van szó, de majd úgy is meglátjátok.
A következő rész pedig remélhetőleg este érkezik. :)

"Szia Marco!

Tudom, hogy gáz, ami most következik, de muszáj kibeszélnem magamból. 18 éves lány vagyok, az emberek szerint szép, kifejezetten jó csaj. Hiába. Eddig nem tudtam magamnak normális pasit találni. Minden csávó csak szexet és partizni akar, de normális dolgokat csinálni nem. Kicsit kiégtem az utóbbi időben. Sokat voltam otthon, a szüleimmel sem túl jó a kapcsolatom, csak a bátyámat bírom, aki mindig megértett és foglalkozott velem. A múltkor viszont történt valami, amit azóta sem tudok feldolgozni. Otthon voltunk együtt Zolival, ő a testvérem, s arról beszélgettünk egész este, hogy mennyire szar az élet, őt is most hagyta el a barátnője, én sem találom a helyem, ilyesmi.Sokat ittunk, tévéztünk, amikor hirtelen rám nézett és szó nélkül megcsókolt. Áramütésszerűen ért, amit csinált, de egyben nagyon felizgatott. Korábban soha nem éreztem semmilyen vonzalmat Zoli iránt, viszont most a szívem a torkomban dobogott. Iszonyatosan megkívántam. Szerencsére senki sem volt otthon rajtunk kívül, mert nem tudtunk uralkodni a vágyainkon. Zoli szinte letépte rólam a ruhákat, képtelen voltam ellenkezni, és az az igazság, hogy nem is akartam. Aztán a karjában bevitt apuék hálószobájába és az ágyon magáévá tett. Soha nem éltem át akkora gyönyört, mint aznap éjjel. Reggelig szeretkeztünk, majd hatalmasat aludtunk egymást átölelve. Érdekes módon másnap sem éreztünk semmilyen lelkiismeret-furdalást, csak kicsit zavarban voltunk mind a ketten. Ez egy hete történt. Azóta vergődünk, mert akarjuk egymást, de félünk, hogy ebből baj lesz. Segíts rajtunk, mit tegyünk? Ez szerinted normális?
Bari"

Kedves Bari!
Nem. Egyáltalán nem normális. Mondhatni abnormális. Tesóval szexelni értelmetlen. Perverz, felkavaró, felesleges, rossz. Nem beszámítható megoldás. Pár percnyi élvezet, életnyi probléma. Fertőzi a testet és lelket egyaránt. Soha el nem múló infekciót okoz. Nincs rá orvosság, hiába is akarod. Marni fog a tudat, hogy a testvéred teste hatold beléd, mikor megszületett gyermeke fejét simogatod, de akkor is, mikor szüleid szemébe nézel, miközben gyűrött ágyukat rendezgetik. A bűntudat fejfájást okoz. Jön majd az a furcsa zúgás az agyban, melyet nem lehet kiseperni sehogyan. Lesz, hogy mindent feladnál, hogy múljon a szűnni nem akaró zakatolás. De akkor már hiába szorítod össze a fogad. Nagyon fáj és kész. Értened kell. Minden nehezen feldolgozható hím, akibe belebotlasz, aki szeret, imád, leszar, szenvedtet, magasba emel, földre ejt, kínozza a lelked és a tested egyaránt, többet ér férfiként, mint a srác a szomszéd szobából. Sokkal többet. Persze, nem tagadom, a testvérszerelemnek vannak előnyei. A bátyádat jól ismered, zsákban nincsen macska, igazából semmi nincs, ami elég fasza, lehet örülni tiszta szívből. A behatolás alatt ráadásul simán megbeszélhetitek ki mosogat, főz, porszívóz, ki csinálja meg a családi bevásárlást. Oly szimpatikus lehetőség ez is. Nem kell kéró után sem kutatni, van saját szoba, ágy, ami közös, csak a párna nem, mindamellett testvéred biztos nem hagy el, ha akarna sem tudna, hisz a véred, ha fertőző is, és látott már, mikor még csak a pokróccal maszturbáltál. Behozhatatlan előny, nem vitás. Mérlegelj hát, kedves Bari. Pattanj a serpenyő mindkét oldalára, billegj kicsit és dönts. Ha észnél vagy, átsétálsz tesódhoz, adsz neki egy laza puszit, arcra, testvérit és végleg átviszed a paplanod a saját szobádba. Esetleg dühös lesz kicsit, de majd megnyugszik. Tekintsd álomnak, ami történt, jó álomnak akár, melynek most vége. Édes lesz a felébredés. Még valami. Kutyátok, ugye, nincs? Ha van, vigyázz rá. Ha szarul vagy, ne rántsd be apuci ágyába vigasztalásképp. Kérlek, kíméld a blökit legalább. Mert ha őt is magadra húzod egyszer, nagy felindultságában még a seggedbe harap. S az még a fejnél is jobban fáj.
Üdv,
Marco

16 megjegyzés:

 1. Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez kibaszottul durva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Már bocsánat a szóért. De ilyet?
  Jó én már halottam ilyenről mikor 11-12 éves voltam de akkor nem hatott meg. (Látszik már akkor is kissé abnormális voltam.)
  De ez nagyon durva és nagyon gáz. Jó nem tom miért akadok ki hiszen én is írok TWC-t de akkor is. Ez más. Mondjuk abban tényleg egy fokkal jobb mivel ez egy fiú meg egy lány. Nem tudom.
  Valamilyen szinten talán megértem őket. Én nem vagyok szerelmes a tesómba! Ezt most leszügezem másoknak mert Eva tudja. De sztem ha akarják hát ő dolguk. Bár tényleg abszurd meg fura meg mi van ha rájuk nyitnak? De tényleg nincs benne zsákbamacska.

  VálaszTörlés
 2. Ez naggyon durvaa! :O Azta qrva... teljes sokk... Most nem tudok rá semmi értelmeset reagálni, esetleg később... Még fel kell dolgozni xD

  VálaszTörlés
 3. bassza meg... Ez nagyon durva! Botrányos, és undorító! Oké, TWC-s vagyok, de az egészen más! Más, mert Billékről mindenki tudja, hogy az egész csak fikció. Persze sokan (én is) úgy gondoljuk, mekkora cuki lenne, ha igaz lenne, de rohadtul nem poén szitu. Mondjuk annyival jobb és talán tisztább a Kaulitzok szerelmi viszonya, hogy mivel mindketten fiúk, így nem lehet gyerekük, ebből kifolyólag a vérfertőzés is ki van zárva. Tehát az ő kapcsolatuk még csak nem is vérfertőző. Egyébként szerintem ez a TWC dolog egyáltalán nem valós. Nem mondom, hogy nincsen valóságalapja, de hogy konkrétan, bármi szexuális dolgot csináltak már, azt nem hinném. Lehet hogy Bill vonzódik a fiúkhoz, de max ennyi. Ami a csajjal történt, azt meg egyáltalán nem tolerálom. Felháborító, és gusztustalan. Inkább csak sajnálom. De még nem késő visszalépnie. Ahogy meg a válaszadó válaszolt... én egyáltalán nem akadtam ki rajta. Kemény volt, ez igaz, és a végén az a kutyás téma is brutális volt, de na! Ha már ilyen durva dolgok történnek, jogos a durva válasz, és teljesen egyetértek ezzel a Marco-val. Nem kell virágnyelven megfogalmazni a dolgokat, ennek a nyers fogalmazásnak a hatására meg ez a Bari is sokkal hamarabb észbe kaphat. Hát ez az én rövidke véleményem xD Egyébként most már nyár van, nincs kolesz, úgyhogy rendszeresen tudom látogatni az oldalt! :D

  VálaszTörlés
 4. Én sokkal durvábbnak tartom a reakciót rá.
  Na nem, mintha helyesnek tartanám a köztük lévő kapcsolatot, de az egyik részről meg lehet érteni. Mindkettő csalódott már, egymást jól ismerik, egymásnak nem tudnának ártani.

  De az a komment rá nevetséges. Testileg fertőz...és ha védekeznek? Meg ez a gyerek dolog..úristen, hát ki említett itt olyat,hogy gyereket akarnak majd? Itt csak a testiségről volt szó.
  Meg ez a kutyás dolog... elég szar lehet szegénynek lelkileg, valami normálisabb hangvételű választ érdemelt volna, még akkor is,ha nem helyes, amit csinál.

  Ekkora idiótától tanácsot kérni o.O

  VálaszTörlés
 5. Ezt a sztorit már én is olvastam, akkor nagy szemeket meresztettem és elég gáz de hát kinek a pap, kinek a paplan.
  De amit a faszikám visszaválaszolt, jó nagy paréj, ahelyett hogy érdemben segítene még bunkózik. NO comment.

  VálaszTörlés
 6. az alapsztori tényleg érdekes de miért kell ilyen lekezelően és bunkón válaszolni??? megértem én h felháborodott meg h gusztustalannak tartja, de akkor is lehet emberi hangnemben válaszolni.
  és az író helyzetébe is belegondolhatott volna... csak egy ici-picit. mert ha neki írnának ilyen válaszlevelet a problémájára, gondolom ő is inkább melegebb éghajlatra küldené az illetőt és teljesen kibukna.

  VálaszTörlés
 7. Azt hiszem átfogalmazom kicsit a véleményemet. Nem azt mondtam, hogy a csajszi megérdemelte azt a gonosz választ, csak azt mondtam, hogy jogos volt és célravezető. Tegyük fel, hogy a lány alapjáraton teljesen normális, tiszta, és soha nem volt semmilyen perverz hajlama, és megírja ezt a problémát. Két lehetőség van.
  a.) Kap egy aranyos választ, amiben mindent leírnak neki, kedvesen, szépen, gondosan körülírva. Ekkor a lányban megfogalmazódhat a mondat: "Ez nem is olyan durva, miért ne tegyük?" Egy-két hónapig, talán évig folytatja ezt a kapcsolatot a tesójával, és aztán, mikor talán már családot is alapíthatna, észbe kap, hogy mennyire elcseszte az életét, puszta testi vágyakért. Nem csak hogy depressziós lesz, talán még öngyilkosságot is elkövethet, mikor felfogja, hogy mennyire beszennyezte a lelkét.
  b.) Kap egy kemény, bunkó, nyers választ, ami felér egy hideg vízzel való leöntéssel. Még most, időben rájön, hogy mennyire nem játék az, amit tesznek, és gyökerestől megszüntetheti a problémát. Oké, lehet, hogy kisebb ideig depressziós is lesz, amiért ilyen csúnyán lehordták, de abból ki lehet gyógyulni, és pár év múlva élhet teljes életet, és alapíthat normális családot.
  Nem tudom, mennyire fogalmaztam érthetően.
  Egyébként meg, ami azt illeti, ha tőlem kért volna segítséget, valószínűleg nagyon figyelmesen, és kedvesen válaszoltam volna, hiába tudom, hogy azzal kevesebbet érek, mintha kemény, és szókimondó vagyok. Egyszerűen bennem nincs akkora kegyetlenség, mint ebben a Marco-ban. Mert az tény, hogy bunkó volt és kegyetlen, ez nem is volt kérdés. Viszont hosszú távon célravezetőbb ez a válasz, mint egy kedves, szépen körül írt tanács, legalábbis szerintem.
  A gyerekről és a védekezésről meg annyit, hogy még nem hallottatok "lyukas gumi"-ról? Rohadtul nincs biztosíték arra, hogy a védekezés hatásos lesz, szóval... Amúgy meg, ha esetleg tényleg sikerül védekezni, akkor oké, a testet nem szennyezi, de nem teljesen elég a tudat, és az, hogy a lelkét bemocskolja? Dehogynem!

  VálaszTörlés
 8. Molly, nálad a pont!

  VálaszTörlés
 9. Hmm..még mindig nem értek teljesen egyet, így sem. Megértem,hogy mit akarsz mondani,de...
  Ez akkoris kegyetlen volt. Ilyen bánásmódot a pedofilok, erőszaktevők stb. érdemelnek.
  Nem helyeslem a dolgot, de ez akkoris kicsit túlzás volt. És úgy gondolom, hogy nem csak ez a két véglet létezik. A rendes, babusgató " ez nem helyes, amit csinálsz" meg a "mekkora egy hányinger vagy, amiért ezt csinálod. " Csúnya, kegyetlen, gúnyos, abszurd dolgok helyett megvannak azok a frappáns kifejezések, amik elérik a céljukat. Mert ezzel csak a lelkét sebzik meg, még jobban.

  A védekezés pedig.. persze, mindig benne van a pakliban, hogy kilyukadhat. Nem csak ebben az esetben. De létezik esemény utáni. És még egyéb megoldások.
  Persze, ez így van, a lelkét bemocskolja. De hiányzik még az, hogy ennél is nagyobb fájdalma legyen?

  VálaszTörlés
 10. ÚÚÚR ISTEEEN! o.o
  Ez... na ez komoly dolog! Hallottam már, hogy van, hogy az ember a saját tesójába szerelmes meg összejön vele - de kérlek! Ez már a 21. század! Lehetne gondolkodni! Mondjuk megértem a csajt is és a bátyját is! Igen, mindkettőt érte csalódás. Elhiszem milyen sz@# érzés lehet! DE A KÖCSÖG MARCO is lehetett volna kevésbé köcsögebb... nyomorult! Hát hogy szabad ilyet mondani egy lánynak? Mi ez he? Tiszta diszkrimináció!! -.- Megértem, hogy kiakadt, de akkor ha ennyire durva a véleménye nem kéne így a fejéhez vágnia szegény Barinak... gondolom a csaj is tudta, hogy hibát követett el! Nem kéne ekkora oltást levezetnie senkinek... :S

  VálaszTörlés
 11. Mindenkivel egyetértek valamilyen szinten. Az a lelkiismeret dolog meg nincs a képben a csajnál, mert mondta ez a Bari, hogy másnap reggel semmilyen bűntudatuk nem volt. Nem fáj a lelke, csak ideges, hogy ez mennyire normális. Marco pedig szépen a pofájába mondta, hogy semennyire sem normális, és szerintem elég korrektül fogalmazta meg, hogy milyen tünetei lehetnek később, ha ezt nem hagyják abba, mondjuk az a kutyás téma paraszt húzás volt a végén, nekem csak az volt túl szemét. Köcsög disznó volt, és emberileg megvetem, de szinte biztos vagyok benne, hogy ha normálisan végig gondolja, akkor ennek a hatására többet egyszer sem fog lefeküdni a tesójával...

  VálaszTörlés
 12. Húha, én is egyetértek mindenkivel bizonyos szinten. Molly, egyetértek azzal, hogy így biztosan nem lesz folytatása a dolognak és Marco pontosan erre akarta rávezetni. Abban is egyetértek veletek, hogy tényleg bunkó módon fejezte ki amit akart - és lehet ez rosszul esik a csajnak - de legalább kicsit észbe kap.
  És az tényleg eléggé bizarr, hogy nem volt utána lelkiismeret furdalása. Talán fel sem fogta a csaj, hogy mit tettek. Remélhetőleg így már sikerült.

  VálaszTörlés
 13. Hát én (elnézést minden komolyabb, és normálisabb embertől) röhögni kezdtem. Először marcon meg a kutyás beszólásán, aztán úgy az egészen. Ez teljesen abszurd! Nemtudom, de én annyira Fakenek érzem. Én és a tesóm? Pfuj! soha! Még csak meg se fordulna a fejemben.

  VálaszTörlés
 14. Lea, ez szerintem egyikünk fejében sem fordulna meg soha. Abszurd, gusztustalan és még sorolhatnám.

  VálaszTörlés
 15. Mégis közületek annyian írnak twc-t...mások szerint meg az a gusztustalan.
  Én sem tartom helyesnek ezt az egészet,de ez így..

  VálaszTörlés
 16. Nem gáz egy cseppet hogy egy ilyen oldalon vitatkoztok erről??? Ti is el tudjátok képzelni ezeket az érzéseket ha leírjátok!!! Valaki meg ebben él, nála lehet épp ez a valóság. Az illető járjon orvoshoz vagy ha bejön neki a szitu tartsa meg magának.
  Kylie

  VálaszTörlés