2011. május 8., vasárnap

Életem az ikrek húgaként - 45. rész

Sziasztok.
Meghoztam a következő részt, ami, hogy is mondjam kicsit "pikáns" lett :P
Na de inkább olvassátok.

Életem az ikrek húgaként

45. rész – Szenvedélyes éjszaka

- Te most komolyan ezt akarod csinálni…. nekem van egy sokkal jobb ötletem, hidd el tetszeni fog. – azzal kivette kezéből a tányért és maga felé fordította, majd ajkait ikre ajkaira tapasztva finoman ízlelgetni kezdte azokat. Egy percre sem váltak el egymástól, még akkor sem, mikor Tom mindent félre söpörve a pultról felültette rá öccsét és tovább csókolgatta.
Bill mit sem törődve előző cselekedetével, lábaival körbefonta Tom derekát, ezzel is közelebb húzva magához. Arcát belefúrta bátyja nyakába és mélyen szippantotta be illatát.
Az apró csókok, amik eddig arcát hintették be, a kulcscsontjáig vándoroltak. Teste megremegett amint megérezte szerelme hosszú vékony újait végigfutni gerince vonalán. Feszes fekete pólója - ami eddig elfedte hófehér, vágytól tűzforró vékonyka felsőtestét – most a helyiség túlsó sarkában landolt.
A csókok melyek ellepték meztelen felsőtestét égetően perzselték selymes bőrét. A vágy teljesen átjárta minden porcikáját, már nem tudott józanul gondolkozni.
Tom kínzó lassúsággal kezdte bontogatni övcsatját, megszabadítva egy újabb zavaró ruhadarabtól. Kezével végigsimított öccse combján, majd boxere szegélyénél állapodtak meg kezei. Egy pillanatra felnézett Billre és mosoly húzódott arcára. Bill kipirult arccal, lehunyt pillákkal, a vágytól tűzforró és remegő testtel várta, hogy bátyja megszabadítsa az utolsó zavaró tényezőtől is. Tom azonban tovább kínozta. Halvány csókot nyomott telt, puha ajkaira, majd újra mellkasát vette birtokba, eljátszadozva a kis fémkarikával, ami Bill kemény mellbimbójában helyezkedik el. Kezével végigsimított már igencsak kőkemény hímtagján, ami öccséből rekedtes nyögést váltott ki.
Nagyon élvezte bátyja kényeztetését, de már tovább szeretett volna lépni. Ezért megelégelve Tom keserédes kínzását kissé megemelte csípőjét és hátra hajtotta fejét. Tom tudta mit szeretne öccse, ezért felhagyva korábbi cselekvésével kibújt felsőjéből – amit Billéhez hasonlóan jó messzire eldobott – felkapta Billt és a konyhaasztalra fektette. A lakozott tölgyfa asztal hideg volt felhevült testének, amitől felszisszentett, de azon nyomban megfeledkezett erről mihelyt megérezte a finom ujjakat körbefonódni erősen lüktető pontján. Ismét behunyta szemeit és hagyta had sodorják az érzelmek, melyek akkor annyira boldoggá tették. És nem csak Bill volt boldog, hanem Tom is. Végig nézett öccsén és melegség öntötte el szívét. Kócos fekete tincsei az izzadságtól kipirult arcába tapadtak, hosszú pilláit szorosan csukva tartva nyögdécselt alatta. Mellkasa szaporán emelkedik fel s alá, szíve sajáthoz hasonlóan őrült tempóban ver, csípője meg- megrándul. Látni ezeket és érezni - miként reagál, a számára legfontosabb ember a világon tevékenysége hatására. - hogyan kezd egyre jobban lüktetni és keményedni keze alatt ékessége, hallani egyre hangosabb nyögéseit, szuszogását. Kell annál nagyobb boldogság mintsem örömöt szerezni annak, akit szeretünk? Tom számára nem. Háttérbe szorítva saját vágyait Billre akarta szentelni az összes figyelmét.
Bill csípőjének mozgása azonosult Tom ütemével és nem sok kellett, hogy elsüljön, de ekkor Tom lelassított. Bill hálásan pislogott fel rá, majd megfordult és fenekét kissé kidomborítva tekintett ismét bátyja felé.Billen már nem voltak észrevehető jelei a szégyellőségnek, mint az előző aktusaik során, ami Tom számára kifejezetten tetszett. Mindig is szerette, ha öccse magabiztosan kezébe veszi az irányítást, ami eddig nem nagyon volt jellemző. Talán ezek után?
Tom azonnal kibújt bő nadrágjából, ami az eltelt félóra alatt igen szűkössé vált számára. Újból végigsimított gerincén, majd óvatosan belé hatolt. A fájdalmas helyett most egy kéjes nyögés törte meg a pillanatnyi csendet. Leírhatatlan érzés járta át testüket amint egyesültek. A mozdulatok hamarosan gyorsabbá, a nyögések egyre hangosabbá váltak. Tom érezte hamarosan elsül, de erőt vesz magán és még időben lassít a tempón, mert ikrével egyszerre szeretne eljutni a túlvilágba, amire nem sokat kell várnia. Két, három nagyobb lökés után érezte megfeszülni az alatta lévő törékeny testet, és a meleg folyadékot szétáradni kezében. Ezzel egy időben őt is átjárta az orgazmus mindent elsöprő érzése.
Fáradtan pihent meg öccse mellkasán levegőért kapkodva, majd kicsusszant belőle és mellételepedett az asztalon.
Bill fáradt szemei most is csillogtak a félhomályban. Az az angyali mosoly, ami megjelent arcán, Tomnak mindent elárult szavak nélkül is, azonban ő biztos akart lenni benne, hogy érzései Tom számára nyilvánvalók legyenek.
- Köszönöm. – suttogta halkan még mindig szuszogva.
- Shh…- helyezte mutatóujját ajkára majd olyan szenvedéllyel, mint még talán eddig soha csókolta meg.
- Szeretlek Tom. – lehelte ajkaira, Tom karjai közzé bújva.

Folyt. köv.

Várom a véleményeket *-*

10 megjegyzés:

 1. Popsíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí! :D
  XD
  Növcsi ez eszméletlen. Wow! Olvbasás közben önkénytelenül is elképzeltem az eseményeket és hát... Wow! Te nagyon tudsz!

  VálaszTörlés
 2. Igen popsi :D
  Örülök, hogy ennyire tetszik és bele tudtad magad élni :D

  VálaszTörlés
 3. hát ez ismét fantasztikus lett :))) eseménydús és teljesen úgy éreztem, mintha az egyik fazék mögül figyelném az eseményeket :)))) nagyon jó lett :)))
  puszii

  VálaszTörlés
 4. Már rég írtam komit, de most bepótlom. Nagyon tetszenek a részek. Ez volt a legjobb. Tök élethű volt, ha lehet így fogalmazni :P Nagyon tetszett! :)

  VálaszTörlés
 5. Cool...nyálcsorgatóan, fantasztikusan jó, imádom. Hamar a kövit!!!!!!!

  VálaszTörlés
 6. nagyon jóóóó! csak utálom, ha rövid xD mármint a rész :D ezért mindenkinél nyavalygok, tudom, dehát na. ez nállam kritkus pont xD :D De amúgy nagyon jóó várom a folytatást!!!!

  VálaszTörlés
 7. Juj, de jó lett. *.* Bocsi, hogy csak most írok, de most jutottam először normálisan géphez, mióta beszéltünk. -.-"
  Na, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy imádom!!!!!!!! Komolyan mondom, te lány, néha csak bámulok, hogy mennyit fejlődött az írásod az eltelt egy évben! Gratulálok. ^.^
  De lenne egy nagyon aprócska megjegyzésem, amivel néha nekem is problémáim vannak, ezért előszeretettel hívom fel rá mások figyelmét is. Szóval, mindössze csak arról pofázok, hogy az igeidőkre figyelj kicsit jobban, mert néha előfordul, hogy az egyik mondatot jelenben írod, aztán a következőt múltban, majd ismét jelenben folytatod. Lehet az igeidőkkel játszani, mert néha tényleg van úgy, hogy valamit jelenben kell írni még akkor is, ha igazából múlt idejű az elbeszélés, azonban olyankor nagyon oda kell figyelni. :) És ezt így nem szabad: "Tom érezte hamarosan elsül, de erőt vesz magán és még időben lassít a tempón, mert ikrével egyszerre szeretne eljutni a túlvilágba, amire nem sokat kell várnia. "
  Na, én tényleg nem gonoszkodni akartam, csak mivel ezzel nekem is problémáim szoktak lenni, gondoltam, figyelmeztetlek téged is rá. :)
  A rész amúgy fantasztikus lett, és már nagyon várom a folytatást. ^.^

  VálaszTörlés
 8. Szia...
  Bocsi hogy csak most irok de nem volt idöm a netet kihuzták...nah de ez most mindegy nem is fontos ez!!!
  Nagyon jó rész lett ám!!!:D
  Elvonási tüneteim voltak ebben a 4 napban!!!!
  De ez most elmúlt!
  Hála ennek a résznek...
  Remélem hamar lesz folytatás.
  Siess!
  Még egyszer nagyon,nagyon,nagyon jó lett a rész!
  Szió...

  VálaszTörlés
 9. Szija Eva! Ne haragudj, hogy az utóbbi időben nem írtam komit, nem nagyon volt alkalmam, és kezdtem is lemaradni kicsit, de most bepótoltam!!
  Le a kalappal előtted, nagyon nagyon jó!!! És igaza van Ayuminak, tényleg nagyon sokat fejlődtél, ez nekem is feltűnt! Komolyan! Egyre jobb és jobb, ahogy írsz! És a 18-as jeleneteket is fantasztikusan írod le, lásd ezt a legújabbat is. Nagyon tetszik az írásod ^.^ Az igeidőkkel meg szerintem mindenkinek van, hogy meggyűlik a baja :)
  Nagyon jó lett, csak így tovább! Már nagyon várom, hogy olvashassam a következő részt! :D

  VálaszTörlés
 10. Nagyon köszönöm mindenkinek.
  Lea, amint láthatod ebben a történetben szinte az összes rész ilyen hosszúságú, de majd lesz hosszabb is.
  Ayumi és Molly nagy köszönöm *-* Szerintem is fejlődtem, de még nagyon sokat kell ahhoz, hogy megelégedjek magammal. Ami pedig az igeidőt illeti, köszi, hogy szóltatok legközelebb jobban figyelek :)

  VálaszTörlés