2011. május 3., kedd

Életem az ikrek húgaként - 44. rész

Sziasztok!
Tudom, tudom régen hoztam már részt, de ennek sajnos okai vannak, amiktől most megkíméllek Titeket. Most viszont hoztam egyet, szóval tessék olvasni.

Életem az ikrek húgaként

44. rész – Ajándék

A hazafelévezető út most sokkal hosszabbnak tűnt, mint mikor idejöttünk. Tom már legalább háromszor hívott minket, merre járunk már, mert anyáék hamarosan hazaérnek.

- Megjöttünk. – kiáltotta el magát Bill mihelyst belépett a házba.
- Na, végre már. Azt hittem sosem értek haza. Merre jártatok? – érdeklődött Tom és közben magához húzta Billt és egy szenvedélyes csókban összeforrtak.
- Szerinted még is merre? Megszerveztük az utazást aztán a többit nem kötjük az orrodra. – mondta Bill és rám kacsintott, mire elmosolyodtam és közelebb léptem Georghoz.
- Gyanúsak vagytok ti nekem. – vonta fel egy szemöldökét Tom.
- Nekünk is lehetnek titkaink. – öltötte ki nyelvét bátyára, mire ő ismét birtokba vette ajkait.
Elmerengve figyeltem az eseményeket, amit Georg is észrevett.
- Mi a baj? – kérdezte aggódva. Megfogtam kezét és az emeletre húztam. – Megijesztesz Évi, mi a baj?
- Felhívtam az orvost. Hétfőre kaptam időpontot. – mondtam mire felsóhajtott és magához ölelt.
- Kiveszek majd egy szabadnapot és elkísérlek. Ne aggódj szívem. – simogatta meg hátam.
- Hé srácok, nem most kell romantikázni. Gyerünk pakolni. – trappolt fel a lépcsőn Bill, ám mikor meglátott minket a széles vigyor ráfagyott az arcára. – Minden rendben?
- Persze, megyünk már is. – bújtam ki Georg öleléséből és a konyhába siettem.
- Mi baja van? – nézett utánam majd Georgra sandított, aki csak legyintett.

Az elkövetkezendő pár óra készülődéssel telt, hiszen anyáék hamarosan megérkeznek. Nem meglepetést-bulit akartunk hisz azt képtelenség lett volna most megszervezni, de azt hiszem így is lesz meglepetés számukra.
Nem kellett sokáig várni és meg is érkeztek így neki láthattunk megünnepelni a 15. házassági évfordulójukat egy finom vacsora keretében.
Bill feszülten figyelte az óráját, hogy mikor üt már fél nyolcat. Majd mikor a mutató elérte a hatos számot hírtelen felállt, Tom és én pedig a szobába igyekeztünk előhozni a bőröndöket. Anyuék kérdőn néztek ránk, mi a fenét csinálunk mi ennyi bőrönddel, ám ekkor Bill hangja csendült fel.
- Anyu, apu… hármunk nevében adom át nektek az ajándékot. Remélem örülni fogtok neki és jól fogjátok magatokat érezni. – azzal átnyújtotta a borítékot egy széles vigyor keretében.
- Két első osztályú repülőjegy a Maldív-szigetekre. – huh srácok, ez aztán a meglepetés. Nem is tudom, mit mondjak. – mondta Gordon.
- Semmit, csak érezzétek jól magatokat.
- Jaj drágáim, olyan aranyosak vagytok. Köszönjük szépen. – mondta anyu és körülölelgetett minket.
- Khm.. nem szeretném megszakítani a családi idillt, de idő van. – mutatott az órára Gustav, mire anyuék értetlenül néztek ránk. Tom és Bill felkapták a csomagokat és teljesen egyszerre megszólalnak.
- Húsz perc múlva indul a gépetek.
- Tessék? De hát… - pislogtak meglepetten.
- Semmi de hát. Minden itt van a bőröndben és mindent elintéztünk, már csak ti kellettek a csomagok mellé. – mondtam vigyorogva és már nyitottam is az ajtót.
- Hát szívem akkor igyekezzünk, mert a végén lekéssük a gépet. – lépett oda anyához Gordon és a fülébe súgott valamit, amin jóízűen felnevettek.
- Csak még egy pillanat Gordon. Ezt tőlem kapod pluszba… csak úgy a biztonság kedvéért. – nyújtotta át a kis dobozkát és alig bírta visszatartani a nevetést. Apu óvatosan belenézett a dobozba majd felnevetett.
- Khm… és szerinted mindre szükségünk lesz? – célzott a kis doboz tartalmára, ami óvszerrel volt teli.
- Én kihasználnám az alkalmat. – nézett sejtelmesen Tom, mire Gordon arcán egy ördögi mosoly suhant át.
- Most már tényleg induljunk. – szólt Bill és a reptér felé vettük az irányt, ahol hamarosan el is búcsúztunk egymástól.
- Menjetek nyugodtan haza, majd mi összepakolunk Tommal. – szólt Bill miután felszállt a gép.
- Biztos nem kell segítség? Szívesen maradunk.
- Nem kell tényleg. Menjetek nyugodtan. – hallgatva Billre elköszöntünk egymástól és haza mentünk.

- Fúh mennyi mosatlan van, pedig csak heten voltunk. – nézett szét az ebédlőben majd egy nagy sóhajtás után a konyhába indult. – A szemetet is ki kell vinni. Megcsinálod? – válaszra sem várva nyomta Tom kezébe a kis zsákot, mire Tom elmosolyodott.
- Persze édes. – csapott öccse fenekére finoman majd kiszaladt az udvarra. Mire visszaért Bill már a konyhapultnál állt és csípőjét lágyan mozgatva a halkan szóló zenére, szorgosan törölgette a tányérokat. Tom halkan mögé lépkedett és átkarolta kedvese derekát belecsókolt nyakába.
- Tedd azt le. – finom puszikkal hintette be selymes bőrét.
- De Tom, nem hagyhatjuk itt a mosatlant. Holnap még rosszabb lesz. – suttogta egészen halkan az apró puszik hatására.
- Te most komolyan ezt akarod csinálni…. nekem van egy sokkal jobb ötletem, hidd el tetszeni fog. – azzal kivette kezéből a tányért és maga felé fordította, majd ajkait ikre ajkaira tapasztva finoman ízlelgetni kezdte azokat. Egy percre sem váltak el egymástól, még akkor sem, mikor Tom mindent félre söpörve a pultról felültette rá öccsét és tovább csókolgatta…

Folyt köv.

A kommenteket még mindig szívesen várom *-*

7 megjegyzés:

 1. óh, hát ez annyira nagyon aranyos. *.* Ma komolyan egész nap TWC elvonási tüneteim voltak, de te most megmentettél. ^.^ A végén ez a kis jelenet irtó édes.
  Remélem, a kövi részben kiderül, hogy mi a helyzet Évivel, és azt is, hogy lesz babája. :D Az ikrek pedig legyenek továbbra is ilyen kis cicabogarak. ^.^
  Siess a folytival. :D

  VálaszTörlés
 2. Te+Bill+ajándékvásárlás. XD
  Én örülnék ha valaki meglepne egy ilyen utazással. Vinnélek is magammal. 99
  A rész oltári lett! :D Főleg a vége! :L :M
  Folytit hamar! *.*

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó lett, mint mindig. Hamar a folytatást.

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. hát ez nagyon jó rész lett életeeeem!!
  ma értem haza a kirándulásról és miután csekkoltam a virtuális macskámat (ami csak úgy mellesleg: ez alatt a három nap alatt amíg odavoltam itt döglődött mert enni-inni nem kapott xD) +belepillantottam ♥TH-Girl♥ blogjába - utánna az első dolgom az volt, hogy elolvassam a sztoridat. sűrűbben is pakolgathatnád a részeket!! ^^ alig vártam már így is a folytatást... siess a következő résszel!!!

  xoxo!!!

  VálaszTörlés
 6. Wow!!!Nagyon nagyon nagyon jóó rész lett!!!!
  Várom a folytatást!Sieess vele!!!
  Sya

  VálaszTörlés
 7. Nagyon köszönöm mindenkinek! Hamarosan jön a folytatás :D

  VálaszTörlés