2010. október 10., vasárnap

Nem rész

Sziasztok.

Először is ...
Tudom, régen jelentkeztem már, de sajnos összejöttek a dolgok.
Nem elég, hogy pénteken megtudtam, hogy csak novemberben megyek Bécsbe de még a hétvégém is enyhén szólva rossz volt. Először is megvoltam fászva másfél hete és miért ne megint köhögök. A hab a tortán az volt, hogy ' de jó este netezek és felrakom az új részt és olvasom a blogokat' hát elment a netem szóval ebből sem lett semmi. Ma meg egész nap tanultam szóval erről ennyit...

Másodszor pedig örülök, hogy tetszett a rész és köszönöm a kommenteket. Mindig szívesen fogadom őket és a kritikákat is.

Harmad részt szeretném megköszönni Ayuminak a múltkori tanácsokat msn-en :D

Na asszem mára ennyi, a részt hamarosan hozom.
Addig is legyetek jó rosszak!

7 megjegyzés:

 1. Szegénykém! Amcs tudod mi jó a megfázásra? Gyömbértea. Igaz olyan mintha tüzet nyelnél de utána sokkal jobb! Jobbulást!

  VálaszTörlés
 2. Jaj, te. Tessék jó melegen öltözni (sal, sapka, kesztyű, nagykabát :P), és jó sok teát inni. A gyömbér tea tényleg jó. :)(Most az egyszer önzetlen leszek és átküldöm hozzád az ikreket. Bújj oda hozzájuk, ahányszor az csak lehetséges... de azért arra vigyázz, hogy mindig kopogj, mielőtt bemész hozzájuk. xD)
  És nagyon várom már az új rész, de tudod, ne kapkodd el, hogy te is elégedett legyél vele. :)
  A tanácsokat pedig (ha azokat lehet annak nevezni) ne köszönd, nagyon szívesen segítek. ^.^

  VálaszTörlés
 3. Gyógyulást!!!!
  Az új részt pedig én is várom!

  VálaszTörlés
 4. Gyógyulj meg minél hamarabb!! És siess a résszel, mondjuk az is igaz hogy nem szabad elkapkodni... mindegy, azért siess xD :))

  VálaszTörlés
 5. Tudom milyen érzés :S Én 3 héttel ezelőtt nagyon megfáztam, akkor volt a legrosszabb, aztán szépen lassan múlt el, csakhogy nem múlt el teljesen mert azóta még mindíg köhögök és egyfolytában folyik az orrom :S De remélem te nem jársz így :) Jobbulást! Puszi

  VálaszTörlés
 6. Hello mikor lesz uj resz ???? mar nagyon hianyzik :|

  VálaszTörlés
 7. Kedves "névtelen" hamarosan hozom az új részt!

  VálaszTörlés