2010. október 4., hétfő

Életem az ikrek húgaként - 20. rész

Sziasztok.
Sajnálom, hogy eddig nem tudtam hozni, de most végre itt a következő rész.
Jó olvasást.

Életem az ikrek húgaként

20. rész – Dupla élvezet

- Ha van boxered és pólód kölcsönbe, akkor maradok. – mosolyhúzódott az arcára és nyújtotta a telefont. Felhívtam az ikreket és szóltam ne várjanak haza. Letettem a telefont és Georg karjai közzé bújtam.
- Úgy szeretlek.
Nem szólt semmit csak megcsókolt. Pár perc után abbahagytuk és arra a döntésre jutottunk, hogy megnézünk még egy filmet. Épp valami jó kis akciófilmet adtak így nem kellett sokáig keresgélni a csatornák között. A filmnek fél 2 körül lett vége. Kissé álmos voltam már, de nagyon tetszett a film.
- Megágyazok jó? – indult a szobája felé.
- Segítek. – követtem.
- Menj nyugodtan fürödni, majd én befejezem. – mondta mosolyogva.
- Rendben. Akkor kapok kölcsön pizsamát?
- Persze a fiókban találsz boxert, a szekrényben pedig pólót. Keresgélj nyugodtan, addig hozok törölközőt.
Odasétáltam a szekrényhez és kinyitottam. Egyből megakadt a szemem egy fekete, mintás pólón. Kivettem és úgy gondoltam ez megfelelő lesz. Ezután a polc alatt lévő fiókot húztam ki és válogatni kezdtem a boxerek között. Meg kell hagyni volt választék bőven. Kivettem egy világoskéket, remélve jó lesz rám rövidgatyónak. Eközben megérkezett Georg is.
- Na, találtál? – nyújtotta át a törölközőt.
- Igen, sietek. – nyomtam egy gyors puszit az arcára és a fürdőbe siettem. Nagyon jól esett a meleg fürdő, ráadásul Georg tusfürdőjének nagyon finom illata van. Magamra kaptam a ruhákat egy gyors fogmosás és mentem vissza a szobába. Belépve az ajtón forróság öntött el. Georg az ágy végénél állt félmeztelenül, összefogott hajjal és engem méregetett. Végignéztem izmos felsőtestén és kicsit elmerengtem. A valóságba lágy hangjának csengése hozott vissza, miközben közelít felém.
- Jól nézel ki. – húzódott kaján mosoly az arcára. – Gyorsan elmegyek én is, addig búj be az ágyba. – azzal elsietett én pedig szót fogadva az ágyba bújtam és nézelődtem a szobában, mert a délután folyamán nem volt rá alkalmam. Több kép is van a szobájában. Mosolyogva néztem végig őket. Mire a végére értem Georg már meg is jött.
- Tetszik a szobád, igazán hangulatos. – bújtam közelebb hozzá.
- Örülök, hogy tetszik. – simította végig arcom vonalát mire csak elmosolyodtam. Elvesztünk egymás tekintetében.
- Gyönyörű vagy. – nézett rajtam végig mire zavarba jöttem.
- Köszönöm. – épp hogy csak be tudtam fejezni a mondatot az ajkunk összeért és heves csókcsatába kezdtünk. Éreztem, ahogy egyre hevesebben csókol, miközben keze lassan pólóm alá csúszik. Halkan felnyögtem mikor megéreztem selymes bőrét derekamon. Csókjai áttértek nyakamra és haladt egyre lejjebb. Pólómat egyre jobban húzta feljebb, míg keze mellembe nem ütközött. Finoman végsimított rajta és figyelte a reakciómat, amely egy mélyből erőtörő sóhaj volt. Felbátorodva lehúzta a felsőt és az ágy mellé dobta. Csókokkal borította be dekoltázsomat, hosszú ujjaival pedig a boxer vonalát követve simította bőrömet, majd végighúzta kezét combom belső oldalán ezzel együtt kicsit szétnyitotta lábaim.
- Abba hagyjam? – kérdezte félénken és csillogó szemeiben láttam, nem bántódott volna meg az elutasításon, de tudom, hogy az ő kezei közt biztonságban vagyok és figyel rám. Neki bátran odaadhatom magam és azt, amit eddig még senkinek.
- Ne, kérlek, folytasd. – nyögtem ki és mosoly húzódott a szájára. Felhajolt egy csókért aztán levette rólam a boxert és lábaim közzé fúrta magát. Hangos nyögés hagyta el ajkaimat, amikor megéreztem nyelvét. Hosszú ideig élveztem kényeztetését, majd fordítottam a helyzeten. Végigcsókoltam izmos felsőtestét és megszabadítottam a feleslegessé vált ruhaneműtől. Kezemmel és számmal egyaránt kényeztettem majd ismét fordult a helyzet. Felém térdelt és óvatosan belém hatolt. Nem fájt annyira, figyelmes volt és hozzáteszem iszonyatosan jól csinálta, amit csinált. A tempó egyre gyorsabb lett és a levegőt is szaporábban vettük. Pár perc elteltével a két test teljesen egyszerre megfeszült és jutott el a gyönyörű orgazmusig. Kicsit megpihent rajtam majd mellém feküdt és megcsókolt. Szorosan bújtam oda hozzá és a fülébe súgtam, hogy: – Köszönöm. Nem szólt semmit, inkább tettekkel válaszolt. Még szorosabban ölelt magához (már ha ez lehetséges) és csókolt meg lágyan, de annál szenvedélyesebben. Magunkra húzta a takarót és azon nyomban elnyomott minket az álom.

Eközben nálunk:

Miután elhagytam a házat Tom kihasználta az alkalmat, hogy egyedül vannak otthon és heves csókolózásba kezdtek.
- Évi bármikor visszajöhet. – jött Billtől a halk mondat két csók között.
- Ne legyél már ilyen félős nyuszi. Még csak most ment el és nem hiszem, hogy hamar eljönne Georgtól. – ahogy ezt kimondta csengettek és egyből elugrottak egymástól.
- Ki lehet az pont ilyenkor? – ment ajtót nyitni Tom. – Anyu? – engedte be anyut a házba és kérdőn nézett rá minek csengetett, bár rájött jobb ez így, mintha rájuk nyitott volna.
- Gordon kitalálta, hogy este menjünk el valahová, és hogy készüljek el, de a kulcsomat itthon hagytam. Amúgy miújság van itthon? Mi jót csináltok? Évi? – jött a kérdésözön anyutól, amire nem győztek válaszolni.
- Csak TV-zgetünk, Évi meg elment Georggal az előbb. – felelték kórusban.
- Jól van, én megyek készülődni. – azzal ment is a szobájába a fiúk pedig tovább Tv-ztek. Pár perc elteltével Gordon is hazament és ő is készülődött az estére. „Röpke” másfél óra múlva már az ajtóban állva köszöntek el a fiúktól.
- Ne várjatok hamar haza minket… sőt lehet nem is jövünk majd csak holnap. – Gordon
- Rendben, jó szórakozást. – intettek a fiúk távozó szüleiknek.
- Na mit csináljunk? – pattant a kanapéra Tom és Bill is követte a példáját.
- Szerintem nézzük tovább a filmet. – Bill.
- Nekem jobb ötletem van. – hajolt oda Billhez és megcsókolta volna ám ebben a pillanatban megszólalt Bill telefonja.
- Ki a franc az már megint? – húzódott el durcásan és legszívesebben elküldte volna azt a valakit a francba. – Ne vedd inkább.
- Megnézem ki az, lehet fontos. – nyúlt a zsebébe és elvette a drága készüléket. – Évi. – olvasta a kijelzőt és erre már Tom is felkapta a fejét.
- Szia… persze, nem maradj nyugodtan… anyuék is elmentek vacsorázni. Oké… akkor jó éjt. Szia. – hangzott el a beszélgetés majd letette a telefont.
- Mi az, baj van? – kérdezte Tom.
- Nem dehogy, Georgnál alszik.
- Ez tudod, mit jelent? – vigyorog kajánul Tom.
- Hogy miénk az egész ház, egész este. – vigyorgott Bill is.
- Úgy van. És szerintem nem fogunk unatkozni. – húzta magához Billt és megcsókolta.
- Szerintem sem. – csókolt vissza és az emeletre indultak. Egy percre sem vesztegették az időt. Kicsapták a szoba ajtaját és már is repültek a ruhadarabok. Tom Billt az ágyra fektette és végigcsókolta egész testét kínzó lassúsággal, elidőzve az érzékeny részeknél. Kezébe fogta öccse hímtagját és húzogatni kezdte rajta a bőrt. Gyorsított az ütemen majd lassított, ezzel is az őrületbe kergetve Billt. Végig nyalt a már igen csak ágaskodó péniszen majd bekapta és szopogatni kezdte. Bill hatalmasat nyögött és a lepedőt markolászta, mikor megérezte, hogy bátyja tövig bekapta ékességét. Még jobban akarta fokozni a hangulatot ezért Bill mellé feküdt, így ő is hozzáférhetett bátyja farkához. Ahogy bekapná, Tom hírtelen kicsit ráharap, és ettől összerezzen így nem sikerül a kényeztetése. Egyszer kétszer ezt még eljátsszák, majd mikor Bill már végkép úgy érzi, megörül a vágytól, kiszakítja magát Tom öleléséből és ráül a csípőjére. Tom fölé hajol, és úgy tesz mintha megcsókolná, ám az utolsó pillanatban elkapja a fejét és a fülébe harapott. Végigcsókolta arcvonalát majd mellkasát és combja belső felét. Tom hangos nyöszörgéssel jutalmazza tetteit és belemarkol Bill hajába. Hírtelen mozdulattal bekapta bátyja péniszét is őrölt tempóban szopni kezdte. Tomot igen meglepte öccse hevessége és boldogság öntötte el. Tom épp nyögött volna egyet mikor Bill leszállt róla és fenekét Tom felé tartotta. Egyből tudta mit szeretne, ám abban kissé bizonytalan volt, tényleg felkészült-e rá.
- Tényleg ezt szeretnéd? – fürkészte a tekintetét öccsének, aki kérlően nézett rá.
- Mindennél jobban. Akarlak Tom… kérlek. – több sem kellett Tomnak. Föltérdelt Bill mögé, úját kissé benyálazta és megnedvesítette vele fenekét. Megfogta ékességét, hogy elterelje figyelmét az esetleges fájdalmaktól. Lassan beléhatolt és érezte öccse kicsit megremeg alatta és felsziszentett. Megvárta míg ellazul, és mozogni kezdett benne. Billben a fájdalom helyett a kéj vette át az uralmat és hagyta had sodorja ez az érzés. A tempó egyre gyorsabb lett, a sóhajok egyre szaporábbak és mélyebbek. Hamarosan elérték a mérhetetlen boldogságot, amiről testük is jelt adott. Melegség öntötte el testüket a beteljesedés pillanatában. Tudták ezzel egy újabb határt léptek át és nincs visszaút. Nem szóltak semmit, csókban összeforrva bújtak egymáshoz.

Folyt. köv.

Köv. rész: Közel az igazsághoz

8 megjegyzés:

 1. Juuuj, nagyon jó lett az új rész. :D És végre megtörtént AZ! xD Ajh, na jó, perverzkedek én itt! xD Bocsi, valahol muszáj kiélnem magam, ha egyelőre az én történetemben még nem tudom. xD
  Na, de tényleg nagyon jó rész lett, és a címért nagy pirospont, mert tökéletesen illik rá. Várom a következő részt. :D

  VálaszTörlés
 2. Huhúúú, ez de kemény! Nagyon jó lett! :D
  Várom a kövi részt! ;)
  xoxo

  VálaszTörlés
 3. Tyűha, nem semmi rész lett! Nagyon tetszik, ahogy leírtad a két jelenetet! Kíváncsi vagyok s folytatásra! :)

  VálaszTörlés
 4. wooow! Igen, véégre! :D graulálok, siess a folytatással! :D

  VálaszTörlés
 5. Bazzus csaje, hogy tudsz ilyen jót írni?

  VálaszTörlés
 6. Azt hiszem, nekem már nincs is mit írnom! Fantasztikus! ^^

  VálaszTörlés
 7. Atom! Mindenki szexel :P Kurvajó rész lett. Perfekt.

  VálaszTörlés