2010. október 2., szombat

Életem az ikrek húgaként - 19. rész

Sziasztok!
Végre megjöttem és hoztam a részt.
Aranyosak vagytok, hogy így aggodtatok, de már jobban vagyok. Nem is fecsegek tovább itt a rész (nem éppen hosszú, de kell) és ma még jelentkezem.

Életem az ikrek húgaként

19. rész – Rosszból is lehet jó

Eközben mi megérkeztünk Georghoz. Az ágyon egymás karjaiba bújva feküdtünk, majd faggatni kezdett.
- Mi történt szívem? Olyan csendes vagy.
- Nincs semmi baj. – mondtam lesütött szemekkel, de őt nem tudtam átverni.
- A telefonban nem úgy tűnt. – emelte fel a fejem, hogy a szemébe tudjak nézni. – Összevesztettek?
- Nem. Még csak lehetőségünk sem volt rá.
- Ezt, hogy érted? – értetlenül nézett rám.
- Nem nagyon beszéltünk. Ők ketten nagyon jól elvoltak, én meg meguntam a négy falat bámulni ezért kértem, hogy találkozzunk hamarabb.
- Nem mintha ezt bánnám, de nem szeretem, ha ilyen feszültség van köztetek. – ölelt jobban magához és belepuszilt a nyakamba, amitől kirázott a hideg és halkan felsóhajtottam, mire ő csak elmosolyodott.
- Szerintem nem nagyon érdekelte őket, de mind1, most ne róluk beszélgessünk. – nézte bele gyönyörű zöld szemeibe.
- Mit szeretnél csinálni?
- Bocsi, de láttam, hogy a kocsid kicsit poros.
- Nos, igen. Nem volt időm még lemosni. – esett kicsit zavarba.
- Ennek én csak örülök. Mossuk le most, van rajtam fürdő ruha is. – vigyorogtam és feltűnően tetszett neki az ötletem.
- Benne vagyok. – alig hogy kimondta felkapott az ölébe és lementünk a kertbe. Gyorsan levetkőztem fürdőruhára hisz 36 °C volt. Hamarosan ő is megjelent rövidnadrágban, kezében a kellékekkel. Elég jól elszórakoztunk. Nem csak a kocsi lett vizes, hanem mi is. Szépen lelocsolt vízzel, nem hagyhattam annyiban, visszaadtam. Talán rossz ötlet volt, mert kergetni kezdett. Beszaladtam a medencében majd csak egy nagy csobbanást hallottam. Körül néztem, de nem láttam sehol. Erre elkapja a lábam én meg felsikítok. Feljön a víz alól és nevetni kezd.
- Nyugi csak én vagyok. – ölelt volna meg, de nem engedtem. Eltolva magamtól átúsztam a medence másik végébe. Megkapaszkodtam a szélébe és élveztem a víz hullámzását. Ha már megijesztet, ne higgye, hogy csak úgy megkaphat, kicsit játszok vele. Nem telt bele fél perc 2 kéz fonódott a derekam köré. Odabújt hozzám és simogatni, puszilgatni kezdett.
- Haragszol még? – kérdezte megbánó hangon.
- Nem is haragudtam. Rád nem tudnék. – karoltam a nyakába és megcsókoltam. Annyira jó vele lenni. Mellette boldog vagyok, és érzem, fontos vagyok a számára. Ez minden apró tettében megmutatkozik. Ahogyan rád néz, ahogy mosolyog, és hogy gondoskodik rólad. Tudtam, hogy nem olyan nagy csajozós, bár régen nem vetette meg az egyéjszakás kalandokat, de ez meglepett. Barátként nagyon közelről ismertük egymást, de nem tudtam elképzelni, milyen mikor szerelmes. Jó érzés tölt el, hogy saját magamon tapasztalhatom meg mennyire is csodás ember. Szinte elolvadtam a karjai között és égetett minden egyes csókja. Hihetetlen, hogy alig 2 hete járunk, még is ilyen dolgokat vált ki belőlem. Talán ezt ő is érzi, nem tudom. Hosszú percekig élveztük egymás csókjait majd kimászva a medencéből folytattuk a kocsi mosást. Késő délutánra végeztünk is vele. Sötétedésig kint voltunk az udvaron. Este vacsorát készítettünk majd elbeszélgettük az időt.
- Már fél 11 van. – pillantott az órára szomorúan.
- Olyan kár, fantasztikus nap volt.
- Nincs kedved itt aludni? Folytathatnánk. – fürkészte a tekintetem.
- Jó lenne, de nem hoztam magammal ezen kívül semmit. – mutattam a táskámra. – ráadásul az ikreknek sem szóltam.
- Ez könnyen megoldható. Majd én adok neked ruhát és felhívjuk őket. De ha nincs kedved semmi gond. Hazaviszlek, és majd máskor bepótoljuk. - mondta és nyúlt a kocsi kulcsért, de elkaptam a kezét. Kérdőn nézett rám.
- Ha van boxered és pólód kölcsönbe, akkor maradok. – mosolyhúzódott az arcára és nyújtotta a telefont. Felhívtam az ikreket és szóltam ne várjanak haza. Letettem a telefont és Georg karjai közzé bújtam.
- Úgy szeretlek.

Folyt. köv.

Következő rész: Dupla élvezet

8 megjegyzés:

 1. Júúj, nagyon jó lett! :D Már várom a folytit! ;)
  xoxo

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó lett :) "Következő rész: dupla élvezet"....<--- Hát igen, Tomék egyedül vannak otthon, Évi meg Georggal alszik...:D

  VálaszTörlés
 3. Basszus de cuki! Amcs örcsizek h jobban vagy. És please ne haragudj nem tudtam a múltkor kommentet írni pedig aggódtam érted.

  VálaszTörlés
 4. Igen, Erika én is erre gondoltam! =) Nagyon jó lett, de mi lesz még itt?! =) Folytasd hamar!

  VálaszTörlés
 5. Hmmm... Kíváncsi vagyok, mit rosszalkodtak az ikrek otthon, míg kettesben voltak. Bár vannak halvány sejtéseim. :P Jó rész lett, már nagyon várom a következőt.

  VálaszTörlés
 6. Szuper! Folytasd!
  És tök jó hogy már meggyógyultál!

  VálaszTörlés
 7. Szia! Nagyon aranyos rész lett! Kíváncsi vagyok a folytatásra! :P

  VálaszTörlés
 8. Köszi a kommenteket. Sokan jártok közel :P

  VálaszTörlés