2010. szeptember 14., kedd

Fiore novellája: Idegen érzés - III.rész

Sziasztok!
Próbáltam hamar hozni a III. részt is!
A történetem folytatása pedig holnap várható ha csak ma még nem rakom fel :P
Jó olvasást!

Idegen érzés III.

Amikor már szédültem a levegőhiánytól óvatosan eltoltam magamtól. Szemei ragyogtak,ajka mosolygott,de nem bírtam visszatartani a kérdésem:
- Bill,komolyan gondoltad ezt? - arcáról lehervadta a mosoly és a boldogság tovaszállt.
- Tom,hogy bizonyítsam be,hogy szeretlek? Mit tegyek,hogy elhidd megőrülök érted? Nem tudok neked többet adni magamból csak a szívemet és remélem érzed,hogy az már a tiéd De nem szeretnék pofára esni. Meg fogok tenni mindent,hogy tudd Te vagy számomra a Világon a legfontosabb. Cserébe csak azt kérem,hogy szeress Te is!

A torkom összeszorult,szememet könnyek mardosták.
- Mindent megteszek érted! Bármit. - magamhoz húztam és megcsókoltam. Szemem szorosan hunytam le,hogy megfékezzem a könnyeimet,de nem sikerült. Éreztem,ahogy végigcsorog az arcomon és onnan lehullva semmivé lesz. De nem szégelltem és nem bántam,mert ez a boldogság könnye volt.Ez Billért hullt és ettől még boldogabb lettem. Átkaroltam a nyakát és hajába túrtam,ő a hátamat simította.
- Nem vagy éhes? - kérdezte mikor már egy ideje csak néztem őt szótlanul.
- Most,hogy így mndod,de!
- Rendeltem kaját. Menjünk együnk.

Miután elfogyasztottuk az összes pizzát,amit rendelt én be lettem parancsolva a nappaliba Tv-t nézni,amíg ő rendet készült rakni a konyhában. Mikor a Tv-ben még öt perc múlva sem találtam semmi szórakoztatót,úgy gondoltam találok jobb elfoglaltságot mindkettőnk számára. Halkan kiosontam a konyhába és belestem az ajtón;Bill halkan dudorászva pakolgatta a tányérokat. Elindultam felé úgy,hogy ne vegyen észre. Mikor odaértem mögé átkaroltam a hasát és fejem nyakának hajlatába hajtottam.
- Szia Tom! - mosolyodott el rám nézve.
- Hiányoztál - bútam a nyakába egy puszival együtt,amire a reakciója csak egy halk nyögés volt.
- Máris?
- Nem bírom ki nélküled! - leheltem még egy puszit finom bőrére. Hátrahajtotta a fejét ezzel átengedve nekem a terepet. Apró csókokat leheltem a nyakára és lassan haladtam fel az arccsontjáig. Újjait összekulcsolta az enyémekkel és hangosan szuszogott,ami még inkább lázba hozott. Nyelvemet óvatosan,félve érintettem forró bőréhez és így csókoltam tovább,de nem sokáig bírta. Kibontakozott az ölelésemből és szembe fordult velem. Mosolyogva rám nézett és megcsókolt. A nyelvünk vad táncot járt,gyengéden haraptuk egymás ajkait és a pircingje csak még izgatóbb volt.

Kezem a hátáról a csipőjére csúszott,majd a fenekére,amit óvatosan megmarkoltam. Bill felnyögöt és a pólómba markolt. Éreztem,ahogy keze a bő ruhadarab alá siklik és félve simított végig hátamon. Szorosan magamhoz húztam,a testünk egymáshoz nyomódott és éreztem egyre keményedő ágyékat az enymnek préselődni. Pár lépéssel hátrébb toltam Billt,így a konyhapultnak ütköztünk. Ő megszakítva a csókot a nyakamba hajolt és szívogtani kezdte,amit én hátraszegett fejjel élveztem. Ilyen még soha nem történt. Soha nem kerültünk ennyire közel egymáshoz. Teljesen felizgatott az,hogy itt van,amit csinál és,hogy a karomban tarthatom. Éreztem.hogy az ágyékomban egyre erősebben pulzál a vérem,az egész testem bizsergett. Mintha épp felrobbanni készülnék és valóban nem álltam már messze tőle,de tűrtőztetnem kellett magam.

Hirtelen Bill alá nyúltam és felkaptam az ölembe. Nem kérdezte mit csinálok,fejét a mellkasomra hajotta és próbálta egyenletesen venni a levegőt. A hálóba érve óvatosan letettem az ágyra és fölémásztam. Ajkaink ismét egymásra tapadtak,ő pedig lábával körbefonta a csípőmet. Nem bírtam várni. Késztetést éreztem,hogy érezzem újra bőrének puha érintését és mámorító illatát. Kezem a pólója alá csúsztattam,simogatni kezdtem. A szívem egyre hevesebben vert és annyira közel volt hozzám,hogy éreztem ő sincs ezzel másként.

Egyhirtelen mozdulattal lehúzta róllam a bő pólót és maga alá fordított. Ráborult a mellkasomra és apró nedves puszikkal árasztotta el. Én is a pólója alá nyúltam és elkeztem lehúzni rólla,mikor a nyakához értem fogta és ledobta magáról,majd egy csábos mosoly után visszahajolt a mellkasomra. A hajába túrtam és simogatni kezdtem a hátát. Csókjai egyre finomabbak lettek és ,mikor mellbimbómat kezdte szívni én már szinte önkívületi állapotban voltam. Ajkaimat hangos sóhajok hagyták el és ágyékom egyre jobban lüktetett. Egy mosoly után lejebb csúszott és a hasam csókolta. Nem bírtam,hogy én nem tehettem vele semmit,nem bírtam a tétlenséget. Azt akartam,hogy érezze. Érezze mennyire szeretem,mennyire fontos nekem. Meg akartam mutatni neki,hogy én is tudok szeretni,igazán,tiszta szívből.

Óvatosan a hóna alá nyúltam és fordítottam a helyzetünkön. Ő csak mosolygott és átadta magát nekem. Átöleltem törékeny testét és most én keztem el csókolni őt. Ajaki szétnyíltak és apró sóhajok törtek elő belőle. Hirtelen megéreztem hosszú újjait az alhasamnál és kérdőn néztem rá. Szája csintalan mosolyra húzódott - akár egy kisgyereknek,mikor tudja,hogy rosszat csinál. Kikapcsolta az övem és a nadrágom a térdemig hullott alá,majd leügyeskedtem magamról.

Az,hogy a vetközést Bill kezdeményezte felbátorított. A nadrágjához nyúltam,de mielőtt kigomboltam volna kérdőn ránéztem, halványan bólintott szabad utat adva nekem. Kikapcsoltam a nadrágját,mire megemelte a csípőjét,hogy le tudjam rólla húzni,hogy aztán a szoba másik sarkába végezze. Az egyre csúcsosabb boxeralsója mágnesként vonzotta a tekintetem. Újjaimat bátortalanúl húztam végig a combján,amibe bele remegett,majd simogatni kezdtem. Lassan haladtam a combja belső részéhez,ahonnan pedig egyre feljebb,míg el nem értem a boxer alját. Ott megálltam egy kicsit,majd lassan,nagyon lassan elkezdtem lehúzn rólla.

Nem tudom,talán jobban izgultam,mint ő. Jól akartam csinálni. Azt akartam,hogy élvezze,hogy lássa mennyire szeretem. És úgy egyáltalán. Jól esett odafigyelni Rá és kényesztetni Őt.

Lekerült rólla az a kis ruhadarab is és megpillantttam a már szinte teljesen merev férfiasságát. A szívem a torkomban dobogott a fülem pedig zúgni kezdett. Felpillantottam rá és láttam,hogy kicsit pirulva fürkészi az arcomat. Majd végignéztem egész hófehér,törékeny testén.
- Csodálatos vagy! - nyögtem rekedtes hangon,ami a végére elcsuklott.
- Köszönöm,Tom!
Remegő kézzel és félve vettem a kezembe lüktető férfiasságát. Érintésemre felnyögött és a teste megrándult. Óh,Istenem! Még sohasem csináltam ilyet. Lassan és bizonytlanul keztem el húzgálni a bőrt rajta,de ahogy hallottam jóleső nyögéseit egyre inkább belejöttem. Egy hirtelen gondoloattól vezérelve föléhajoltam és számba vettem a péniszét. Elősször csak a nyelvemmel "ízlelgettem",szívogati kezdtem és ki - be húzgáltam a számból. Nem sokkal később Bill nyögései egyre hangosabbak lettek,a csípője föl - le járt és egy erőtlen nyögéssel szakított félbe.
- Tom - egyre közelebb járt a csúcshoz. Kivettem számból férfiasságát és kezemmel folytatatm tovább. Láttam,hogy Bill belemarkol a lepedőbe,teste megfeszült,ajkát hosszú nyögés hagyta el és én a kezemen éreztem a forró nedvet.

Gyönyörű,amikor élvez. Akár egy angyal,mintha nem is ezen a Földön lenne,ha nem is közénk való lenne. Szeme lecsukódik,törékeny teste megfeszül és halványpiros ajkai szétnyílnak. Ebben a pillanatba - ha ez lehetséges - még jobban beleszerettem.

Amíg egy kicsit megnyugodott addig melléfeküdtem és átöleltem. Ő hálásan csilogó szemekkel nézett rám,majd felült és magaalá tepert. Ott csókolt,ahol csak ért. Mire feleszméltem a boxer már le is került róllam. Minden egyes érintésébe beleremegtem. Amikor szájába vette a férfiasságom felnyögtem és levegő után kapkodtam. Hihetetlen amit a pircingjével csinált. Teljesen megbolondított. Az ereimben cikázott a vér és az ágyékomban öszpontosult. Éreztem,hogy már nem sokáig bírom.
- Bill - nyögtem fel és épphogy csak kivette a szájából én már a csúcson is voltam. Csodálatos volt. Ilyet egy lány sem tud. Ahogy hosszú,gyönge újjaival körbefonta a farkam,ahogy minden mozdulatára odafigyelt és éreztem,hogy értem csinálja... Imádom Őt!!

Mellémfeküdt és átölelt,én pedig szorosan hozzábújtam. Mélyen vettem a levegőt,hogy minél többet érezhessek finom illatából,majd a nyakába csókoltam.
- Tom!
- Igen?
- Én .... Szóval.... - az arca piros volt és remegett a hangja. Akkor ilyen,amikor nagyon szeretne valamit,de nem meri elmondani.
- Mondjad Bill - simítottam végig arcán
- Én....Azt hiszem,hogy....Szóval,hogy....Felkészültem rá. Szeretnélek érezni. Magamban. Próbáljuk meg! - bennem rekedt a levegő és teljesen lefagytam. Ezt nem mondhatja komolyan!
- Tom...
- Dehát Bill az ....
- Nem Tom,tudom,hogy vigyáznál rám. Kibírnám és nagyon szeretném. Kérlek. Csak próbáljuk meg.
- Biztos,hogy ezt akarod?
- Igen!
Nem tudom mért félek ettől ennyire,ha ő ilyen nagyon szeretné.De mégis félek. Félek,hogy fájdalmat okozok neki. Nem akarom szenvedni látni miattam.
- Tom,kérlek!

Az arca már ismér örömöt és boldogságot tükrözött nem torzította el a fájdalom. Lassan mozogtam és szorosan öleltem magamhoz,gyönge testét. Csodálatos volt ilyen közel érezni magamhoz. Érezni minden rezdülését,együtt mozogni vele és vele lélegezni. Most tényleg egyek voltunk. Egyszerre értük el a beteljesülést. A szívünk szaporán vert és minden egyes lélegzetvételével egyre jobban hozzám simult.
- Szeretlek Tom. Nagyon szeretlek!
- Én is téged Bill. Szeretlek!
A végén egymás mellé feküdtünk és a karomban aludt el. Én pedig gyönyörködtem benne.

Soha nem hittem volnam,hogy a legféltetteb vágyam egy napon valóra válik. Soha nem voltam még ilyen boldog és zavart egyszerre. Még életemben nem éreztem ezt. Belülről majd fel robbantam a sok új és eddig ismeretlen érzéstől. De mostmár tudja,hogy mennyire szeretem. Tudja,hogy nekem Ő jelenti a Világot. Én már csak érte élek! Érted Bill!

Vége

6 megjegyzés:

 1. Hát, ez fantasztikus lett.:)
  De a részt feldobhatnád ma.:D

  VálaszTörlés
 2. Ettől kész voltam frankón...leesett az állam és tátott szájjal olvastam...
  Tökéletesen van megírva. Nem találok megfelelő szót. Kibaszott jó!
  Elismerésem az írónak...

  VálaszTörlés
 3. Már vége is? Pedig olyan szívesen olvasnák többet és többet. De remélem még lesz ilyen csodálatos novella! =)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm,hogy elolvastátok és írtatok róla véleményt. Nagyon nagyon örülök,hogy tetszett! :)

  VálaszTörlés
 5. Fuh! Hát ez nagyon király!! :D Le a kalappal! :))

  VálaszTörlés