2010. szeptember 12., vasárnap

Életem az ikrek húgaként - 17. rész

Sziasztok.
Meghoztam a következő részt. Remélem tetszeni fog :D Eljött az ideje egy kis huncutkodásnak, amit szerintem már sokan vártatok, de nem mondok többet.
A kommenteket köszönöm és továbbra is várom.
Jó olvasást!

Életem az ikrek húgaként

17. rész – „Szerinted legközelebb tovább is elmegyünk?”

- Szia. – köszöntem el és tettük le a telefont. Egy darabig elgondolkoztam, hogy milyen jól is éreztem magam Georggal majd az álom elnyomott. Reggel én keltem fel utoljára. Mikor lementem a földszintre a többiek már reggeliztek.
- Szép jó reggelt álomszuszék. – köszönt Gordon majd nekem is megterített.
- Hagyjad már tegnap randija volt és a srác biztos lefárasztotta. – mondta Tom vigyorogva mire anyuék nagyot néztek.
- Milyen randi? Miről beszél Tom? – kérdezte anyu.
- Nos igaza van. Tegnap randim volt Georggal, de mielőtt kombinálnál drága bátyus nem történt semmi mint azt tudod. – néztem rá szúrósan.
- Jol van na tudom, csak viccelni akartam. Nem kell egyből letámadni, tartogasd Georgnak.
- Hogy te mekkora egy hülye vagy… – bökte oldalba Bill testvérét-… amúgy meg semmi közöd nincs hozzá, hogy mit csinálnak. – folytatta a mondandóját, bár tudtuk, hogy Tom megint poénkodni akart.
- Már hogyne lenne, a húgom és szétrúgom a seggét Georgnak, ha egyszer is megbántja.
- Nem hinném, hogy Georg bármikor is megbántaná Évit, nem úgy ismertem meg. – jött Gordontól. Ez pompás. A reggeli téma nem más, mint az én szerelmi életem. Pedig nem is akartam még elmondani anyuéknak.
- Na és alakul a dolog kicsim? A fiúktól inkább nem is kérdezek semmit. – szólalt meg anyu immár a konyhába ahol kettesben voltunk.
- Igen, Georg csodás ember. – gondoltam vissza a tegnap estére.
- Én örülök nektek szívem, de most rohanok, mert elkések. – ment a szobába összeszedni a dolgait már Gordonnal együtt elmentek dolgozni.
- Ma is találkoztok? – kérdezte Bill miközben elpakoltunk.
- Igen, délután értem jön.
- És hova mentek? – érdeklődött Tom.
- Nem tudom, nem árulta el csak annyit mondott délután jön. – mondtam és elmostam az utolsó tányért is. – Na és ti mit csináltok délután?
- Én elugrok a szupermarketba aztán meg kiveszek egy filmet. – Tom.
- Én meg rendet rakok a szobámba… ráfér már. – mondta Bill és Tomra sandított.
- Most mi az? Az enyém tiszta… csak itt-ott van egy két ruha meg ilyenek. Na ja egy két ruha halom a szoba kellős közepén. Jót nevettünk az angyali arckifejezésén majd leültünk a nappaliba tv-t nézni, amiből semmi sem lett mert Tommal gitározni kezdtem Bill meg szokás szerint énekelgetett vagy épp csendben figyelt minket. Az idő hamar eltelt így nekiláttam ebédet csinálni, ami csak egyszerű makaróni volt, de a fiúk imádták. Ebéd után a mosogatást a fiúkra hagytam, mert én készülődni kezdtem. Georg nem mondott pontos időt így nem akartam, hogyha megjön, várjon rám. Félóra múlva csengettek is és épp hogy csak elkészültem. Elköszöntünk a fiúktól és elmentünk, bár fogalmam sincs, hova mert Georg ezt még mindig nem kötötte az orromra. Miután mi távoztunk a házból Tom is készült a szupermarketba.
- Neked kell valami? – kérdezte meg öccsét az ajtóból visszalépve.
- Nem köszi. – mosolyodott el és az emeletre sietett Tom pedig beszállt az autójába és elhajtott. Húsz perc sem telt bele és már otthon is volt. Felsietett az emeletre és egyből Billhez ment, aki még mindig pakolt.
- Segítsek? – kérdezte meg az ajtóban majd leült az ágyra és nézte szorgosan pakoló öccsét.
- Nem kell, köszi, mindjárt kész vagyok. – válaszolt Billt és pakolt tovább. Érezte magán Tom tekintetét, ahogy minden egyes mozdulatát nézi. Gyorsan befejezte a könyvek helyrerakását és megállt a polca előtt.
- Kész. – tette csípőre a kezét és ebben a pillanatban másik 2 kéz fonta körbe vékony derekát.
- Ennek örülök, mert már borzasztóan hiányoztál. – súgta a fülében ikre és belecsókolt a nyakába.
- Te is hiányoztál nekem. – fordult szembe Tommal és csókolta meg hevesen. Tomot ugyan meglepte Bill hevessége, de tetszett neki. Viszonozta a csókot és percekig így maradtak. Mikor a levegőjük végleg elfogyott akkor hagyták csak abba a csókot. Tom csak nézte Billt, aki ettől kicsit el is pirult.
- Olyan gyönyörű vagy. – fakadt ki végül és egy kósza tincset simított ki öccse szeméből. Bill nem bírt megszólalni így csak lesütötte a szemét és a padlót kezdte fixírozni. Tom csak elmosolyodott és lágyan tapadt szerelme ajkaira. Billből egy halk nyögés szakadt fel. Tom még sohasem csókolta így ilyen lágyan, szinte alig ért hozzá az ajkához. Mire észbekapott a csókok már a nyakán jártak. Ha Tom nem tartja a karjai közt biztosan elesett volna. Elgyengült a nedves csókoktól, amiktől már a hideg is rázta még is forróság járta át a testét. Szorosan ölelte magához bátyját és átadta magát neki. Tom az ágyhoz sétált. Ráfektette Billt és fölé térdepelve csókolta tovább nyaka vonalát. Keze vándorútra indult a póló alatt és simogatta a selymes bőrét. Bill száját újabb kéjes nyögések hagyták el. Egyre jobban élvezte, amit Tom vele csinál. Óvatosan lehúzta róla a pólót és kényeztetni kezdte öccse mellkasát eljátszadozva a mellbimbópiercinggel. A csókok egyre csak haladtak lejjebb és lejjebb, míg nem elérték a nadrág szélét. Ekkor felnézett öccsére, aki mosollyal az arcán bólintott, hogy folytathatja. Tom nem tétlenkedett kikapcsolta az övet, lehúzta a cipzárt, kigombolta a nadrágot és lehúzta róla. Már csak egy szűk boxer volt rajta, amin keresztül látható volt már igen csak izgatott állapotban lévő férfiassága. Tom ismét Bill fölé hajolt és megcsókolta miközben gyengéden végigsimított a kemény hímtagon. Bill ezt hatalmas sóhajjal jutalmazta. Újabb csókok borították be a testét. A boxerhez érve lehúzta azt is, mire Bill elpirult. Tom ezt észrevette és végigsimított a karján.
- Gyönyörű vagy Bill. – szólalt meg bátorítás képen ami végülis igaz is volt. Bill felnézett bátyjára és látta mosolygó tekintetét. Tom tényleg így gondolja. Visszamosolygott rá majd újra lecsukódtak a szemei, mert Tom kezébe vette férfiasságát. Először csak kínzó lassúsággal húzogatta rajta a bőrt majd gyorsítva a tempót szájába vette és szopogatni kezdte. Billből egyre hangosabb sóhajok és nyögések törtek ki. Markolta a lepedőt és szinte dobálta magát az ágyon. Teljesen önkívületi állapotba került. Tom még sosem csinált ilyet, de Bill reakciója felbátorította és még gyorsabbra vette az ütemet. A nyögések is egyre gyorsabbak lettek majd a törékeny test megfeszült és az édes beteljesülés pillanatában meleg anyagot lövell ki egyenesen Tom szájába. Minden undor és fintorgás nélkül nyelte le az édes nedűt, a többit pedig lenyalogatta a még mindig álló péniszről. Bill behunyt szemekkel szaporán levegő után kapkodva dőlt hátra az ágyon Tom pedig szorosan mellé feküdt és karolta át. Kellett egy kis idő, míg lélegzetük normálissá válik, csak azután szólaltak meg.
- Szeretlek.
- Én is szeretlek téged. – mondta Bill és egy gyengéd csók után fejét Tom mellkasán pihentette meg. Hallotta, hogy szíve őrült tempóban kalapál hasonlóan az övével. Mindketten tudták egy határt átléptek és nincs visszaút. Bill már várta ezt. Őrülten kívánta Tom közelségét, még ha félt is egy kicsit, de ez nyomban elszállt mikor megérezte bátyja gyengédségét. Igyekezett mindent úgy tenni, hogy az neki jó legyen és sikerült is mert Billt boldoggá tette. Mindketten elmerültek a gondolataikban és végül a csöndet Bill törte meg. Bátyja szemeibe nézve így szólalt meg:
- Szerinted legközelebb tovább is elmegyünk?

Folyt. köv.

6 megjegyzés:

 1. Első komi! :P Annyira aranyosaaaaakk :) Remélem hamar folytatod :)

  VálaszTörlés
 2. Óh egyszerűen fantasztikus rész lett! A kedvencem! Olyan aranyosak együtt. (L)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó!Folytasd!!!

  VálaszTörlés
 4. Igeeeeeeeeeeen, nagyon jóóóóóóóó lett. Folytasd gyorsan. ^.^

  VálaszTörlés