2010. augusztus 8., vasárnap

A megvalósult álom - 55. UTOLSÓ rész

Sziasztok!
Elérkezett az az idő is, mikor lezárom ezt a történetet. Remélem, hogy tetszett és várom a véleményeiteket. A szavazást is lezárom. TWC: 10, Hetero: 2, Nekem mindegy: 1 szavazattal a TWC nyert, ezért holnaptól egy újabb TWC-s sztori veszi kezdetét. Ezt követően megírom majd a heterót is, mert megígértem még az elején Erikának, hogy szerepelni fog benne és mivel meg van már a történet alapja nem hagyom, hogy kárba vesszen. Na ennyi rizsa elég. Itt a rész. :)
Erika még annyit, hogy lehet igazad lesz :P

Miután hazaértek fáradtan dőltek be az ágyba és elaludtak. Másnap együtt főztek valami finomságot, délután megfelelő nászajándék után járták a várost. Késő délután értek már haza, mikor úgy döntöttek rendelnek pizzát és megnéznek valami romantikus filmet Bill nagyörömére. A következő napok pihenéssel teltek, hiszen ki kell pihenni a turné fáradalmait. Készítettek maguknak új öltönyt, ami szerda délutánra készen is lett. Este Georgékkal találkoztak és sörözgettek egy kicsit. Hogy egy kicsit? Nem igazán, mert mind a 4-en eléggé spicces állapotban voltak. Végülis szóltak Sakinak, hogy vigye őket haza. Este fél 11-re haza is értek.

Tom: Te Bill… nem próbáljuk fel az öltönyünket?

Bill: De miért is ne.

Mondta Bill és indult volna a ruhákért az emeletre, de mivel villanyt nem gyújtottak ezért nem látott semmit és a lépcső első fokánál elesett.

Bill: Aúú…de fáj a seggem.

Tom: Na várj segítek.

Sietett oda Tom, már amennyire tudott és segített feltápászkodnia öccsének. Felmentek az emeletre és nekiálltak felvenni az öltönyt, amivel 10 perc múlva meg is voltak. Mindkettejüknek gyönyörűen megvarrt, fekete öltönyük volt. Megálltak a tükör előtt és illegették magukat.

Tom: Olyan jól nézel ki Bill. Kifejezetten jó a segged ebben a nadrágban.

Kaján vigyorral az arcán csapott egy kicsit Bill fenekére majd jól meg is markolta.

Bill: Azért te sem panaszkodhatsz.

Nyújt volna Bill is Tom fenekéhez, de a szőnyegben megbotlott és neki esett Tomnak. Egészen véletlenül a szájuk egymásra tapadt.

Tom: Tetszik, hogy szó szerint ennyire BUKSZ rám.

Nem szóltak csak csókolták egymást. Ezután levették magukról az öltönyt és álomba csókolták magukat. Az elkövetkezendő napokban még mindig ajándék után járkáltak. Két ajándék között vacilláltak, mert Tomnak az egyik Billnek a másik tetszett jobban. Végülis mindkettőt megvették. Már péntek van és vészesen közeledik a szombat.

A NAGY NAP:

Korán reggel David felhívta Sakit, hogy vigye el Bellát kozmetikushoz és fodrászhoz. Pár percen belül meg is érkezett Saki és Bellával elhajtottak. Ő maga pedig utoljára megnézte a csarnokot, ahol a szertartás utáni ünnepség lesz, hogy minden rendben van-e és kész vannak már az utolsó simítások. A szakácsok már javában főzték hatalmas üstökben az ételt, hiszen közel 5-600 embernek azért sokat kell főzni. A díszítés fantasztikus a zenészek pedig már az utolsó technikai ellenőrzést végzik. Örömmel nyugtázta magába, hogy minden a legnagyobb rendben és hogy Gordonnal jó végezték dolgukat, ugyanis őt kérte segítségül a szervezés lebonyolításában. Hazaindult készülődni ő is. Eközben a Kaulitz ikrek lakásában is nagy sürgésforgás folyik. Egymást kerülgetik a hatalmas házban kapkodás közepette. Natalie mindjárt érkezik, hogy elkészítse a fiúk sminkét, ami inkább csak Billre vonatkozik, mert Tomot csak lealapozza és kész is. Hamarosan meg is érkezett tökéletesen elkészített frizurával. Ezek szerint ő már járt a fodrásznál. Kisminkelte őket, majd Billnek beállította a haját megfelelőre. Még egy kicsit beszélgettek, majd észlelték, hogy már dél is elmúlt, így tovább készülődtek. Délután 4-re David már öltönyében széles mosollyal az arcán várta az érkező vendégeket a hatalmas csarnokban. 4 után pár perccel Tomék is megérkeztek.

Tom: Hinnye David de kicsípted magad, csak nem fontos dologra készülsz ennyire.

Viccelődött Tom, amit Dav csak egy fél mosollyal nyugtázott. Ideges volt, de örült neki, hogy Tom próbálja oldani a feszültséget.

Bill: Segítsünk valamit David?

Szólalt meg miután lepacsiztak.

David: Igen köszönöm. A terem középső részén van a svéd asztal, a vendégeket oda kéne invitálni, hogy fogyasszanak.

Bill: Rendben és nyugodj meg. Minden rendben lesz.

Ezután tovább fogadták a vendégeket, akik szépen sorjában jöttek be az ajtón. Bill és Tom készségesen segítettek. Mikor már úgy vélték, hogy megérkezett mindenki a vőfély megjelent Bellával és megkezdődött a szülőktől való búcsúztató. Ezt követően egy kis séta következett, míg elértek a Szent Mária templomhoz, ami a város legszebb és legnagyobb temploma volt.

A vendégek elfoglalták a helyüket.

Tom: Na öccsi, ezt is megértük. David megnősül.

Bill: Na igen, de hisz szeretik egymást Bellával miért ne.

Elértek az ajtóhoz, ami a templom belsejébe vezet. Megindultak a sorok között.

Bill: Nem mondtam, de David megkérte, hogy legyek a tanúja.

Tom: Én sem mondtam, engem pedig Bella.

Miután ezt tisztázták mosolyogva álltak meg David mögött 2 oldalt. Párpercen belül megszólalt az orgona. Kinyílt az ajtó. Koszorúslányok kíséretében, akik szórták a rózsát jelent meg Bella gyönyörű hófehér ruhában. Mosolyogva lépett oda David mellé. A ceremónia megkezdődött. A pap hosszú ám annál szebb beszéde után elérkezett a fogadalom tétel és a gyűrűk felhúzása. Bill és Tom benyúltak zsebükbe és átadták a gyűrűket a párnak.

Pap: Az egyház által rám ruházott hatalommal férj és felességé nyilvánítalak titeket. Megcsókolhatja a mennyasszonyt.

Hatalmas taps kerekedett a templomban, majd megkezdték a sétát vissza a csarnokba. Megvacsoráztak, majd és kezdődhetett a dínom dánom. Táncoltak énekeltek, amíg csak bírtak. Elérkezett az éjfél, amikor meghozták az éjféli vacsorát, azt követően pedig kezdődött a mennyasszony tánc. Billék sokat táncoltak az este folyamán. Néha váltottak pár szót szüleikkel és Georgékkal. A mennyasszony táncban most Billék következtek. Mivel egyikőjük sem lány /még jó XD/ ezért 4-en táncoltak körben. Közben el-elnevetgéltek azon, hogy milyen jól eltitkolták az ikrek egymástól, hogy tanúk lesznek. Hamar eltelt az idő, már hajnali fél4 van. Bill a mosdóba ment és bátyja az ajtónál várt rá. Bill kicsit megijedt mikor a meglátta bátyját.

Bill: Hogy hogy itt vagy?

Tom: Rád vártam. Gyere velem, beszélnünk kell.

Tom kézen fogva húzta Billt a kijárat felé. Az előcsarnokban viszont megtorpant és letérdelt. Bill értetlenül állt elé.

Bill: Mit csinálsz?

Tom: Bill…

Nézett fel rá csillogó szemekkel öccsére és zsebébe nyúlt.

Tom: Bill lennél a párom egy életen keresztül?

Hangzott el a kérdés miközben kinyitotta kezét, amiben két gravírozott aranygyűrű lapult ’Bill & Tom’ felirattal. Bill csak állt és nézte öccsét. Könnyek szöktek a szemébe.

Bill: Igen.

Suttogta Bill és a könnyek utat törtek a szemében. Tom felállt felhúzta a gyűrűt Bill újára, majd Bill is a Tom újára. Letörölték egymás könnyeit és szenvedélyes csókban forrtak össze. Csak csókoztak és csókolóztak nem törődve azzal, hogy bárki megláthatja őket. Miután levegőért kapkodva szakadtak el egymástól Tom ölbe kapta Billt és a csarnok tetején lévő szobák egyikébe sietett be. Kulcsra zárta az ajtót és újra Bill ajkaira tapadt. Mohón tépték egymás száját és vetkőztek le. Eldőltek az ágyon. Tom kényeztetni kezdte öccse igen csak felhevült testét. Csókokkal borította be a nyakát-mellkasát, elidőzve az érzékeny pontoknál. Nyelvével körözni kezdett a mellbimbóknál, amik igen csak mereven álltak, játszva a benne lévő piercinggel miközben egyik keze már a boxerben járt. Bill hatalmasat nyögött, ami betöltötte az egész szobát. Élvezte bátyja kényeztetését majd fordított a helyzeten. Maga alá gyűrve Tomot ült rá csípőjére és úgy csókolgatta a testét. Megszabadította a felesleggé vált boxertől és szájába vette immár igencsak ágaskodó szerszámot. Először csak nyalogatta húzva ezzel bátyja idegeit majd tövig bekapta és szívogatni kezdte. Tom önkívületi állapotba került. Teste teljesen felemelkedett az ágytól erősen markolta a lepedőt és magából kikelve nyögött egy nagyot. Billt ismét maga alá fordította és megszabadította a boxerétől. Játszadozni kezdett a merev pénisszel majd beléhatolt. Billnek már rég nem fájt ez a mozzanat. Tom tudja a dolgát és már egyáltalán nem fáj neki. Kapaszkodtak egymásba mintha ez lenne az utolsó alkalom, hogy kéz a kézben érnek el együtt a csúcsra. Bill Tom ritmusához igazodva sóhajtott és nyögdécselt egyre hangosabban és hangosabban. A két test megfeszülve emelkedett el az ágytól. Átléptek a boldogító megsemmisülésbe. Élvezték, ahogy az orgazmus átjárta testüket. Egy kis ideig megpihentek egymás karjában, majd Tom kicsusszant Bill mellé és szorosan magához ölelte. Még mindketten szaporán vették a levegőt.

Bill: Köszönöm.

Nézett mélyen ikre szemébe, ami az övéhez hasonló képen csillogtak.

Tom: Én köszönöm.

Simított ki egy kósza tincset az arcából majd lágyan megcsókolta. Megköszönték, hogy vannak egymásnak, és hogy most már örökre összekötötték az életüket, amit a gyűrű is jelez, megpecsételve egy mindent elsöprő szeretkezéssel. Egy darabig csak feküdtek egymás mellett, majd felöltöztek és lementek a vendégek között, akik még vígan múlattak.

Bella, David és Georgék együtt beszélgettek a tánctér elején. Georgék észrevették őket és odasiettek hozzájuk.

Georg: Épp időben, jöhet a banda ajándéka.

Tom: Mi… ja igen.

Gustav: Amúgy meg hol voltatok?

Georg: Nem mindegy, csak menjünk már.

Bólintottak, majd felszólítva a vendégeket, hogy fáradjanak ki az udvar helyiségbe kimentek ők is. Egy kis színpad volt felállítva számukra, amit el is foglaltak.

Bill: Kedves ifjú pár ez a banda ajándéka.

A banda elkezdte játszani David és Bella kedvenc TH számát, aminek a végén tűzijáték vette kezdetét.

David: Öregem kösz srácok.

Ölelték meg egymást.

David: Amúgy merre voltatok?

Kérdezte meg immáron bent az épületben. Nem szóltak csak megmutatták a gyűrűket és megcsókolták egymást, ott mindenki előtt. Davidék odavágtak egy gratulálok-ot és tapsolni kezdtek, mire a vendégek tekintette mind rájuk szegődött. Sőt nem csak a vendégeké. A csókot befejezve. David megköszönt mindent felkapta Bellát és útnak indultak. Félóra múlva indul, a gépük Hawaiira ahol a mézeshetüket töltik. Ezt követően Bill és Tom még mindig ott álltak egymás ölelésében, majd egy hírtelen ötlettől vezérelve futásnak indultak. Csak futottak ki az épületből egyenesen a kocsihoz, ami elvitte őket messzire ahol csak ketten lehetnek.
Másnap minden újságban beszámoltak az esküvőről, de a címlapom még is ők virítottak Tommal, ahogy csókolják egymást. Nem törődtek vele, nem törődtek semmivel csak azzal, hogy végre boldogok és hogy kisidőre eltűntek a világ szeme elől. Hazaérkezésük után folytatták a dolgukat, koncertet adtak interjúkra jártak és mérhetetlenül boldogok voltak. Boldogok, mert két szerelmes szív örökké együtt dobog, és ezt nem kell titkolniuk a világ elől.

VÉGE

9 megjegyzés:

 1. Annyira sajnálom, hogy vége van. De Happy End lett. :) Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tudod ezt felülmúlni...

  VálaszTörlés
 2. jujj, nagyon jóó!! gratulálok!!:D:D örülök hogy a következő történet is TWC lesz :)) Jajj, de ez a befejezés nagyon jó volt ám!! Várom a kövit!!:D

  VálaszTörlés
 3. Te jesszus isten! Erre nem találok megfelelő szavakat annyira jó! Sikítanom kéne de sajna nem vagyok egyedül a házban. De ez oltári lett. Komolyan mondom ennél jobbat még nem olvastam. (legfeljebb az előző részek lehetek jobbak) De kibaszott ügyes vagy! Gratula!

  VálaszTörlés
 4. Jaaaj, olyan aranyos lett a vége. ^^ Nagyon imádtam, és sajnálom, hogy vége van. :( De biztos a következő is nagyon jó lesz! Már nagyon várom. ;)
  Gratulálok, nagyon ügyes vagy! És köszönöm az msn címet. :)
  xoxo

  VálaszTörlés
 5. Jaj annyira jó lett!!! Kár hogy vége, de nagyon szépen fejezted be, bekönnyeztem rajta. Tudtam én hogy megkéri a kezét! :) És nem baj hogy TWC lesz, csak kíváncsi lettem volna tőled egy heteróra, nem azért mondtam mert én lennék benne a főszereplő :) Am sztem jobb lenne ha te lennél benne a főszereplő, te szebb vagy mint én (legalábbis gondolom, mert én csúnya vagyok xD)

  VálaszTörlés
 6. Örülök, hogy elnyerte tetszéseteket a történet. Erika tudom, hogy nem azért mondtad, de akkor is megfogom írni azt a történetet és 4 főszereplője lesz:D Amúgy meg nem hinném, hogy szebb vagyok nálad, mert nem én vagyok a világ legszebbje XD

  VálaszTörlés
 7. Wáááááá!!!!! Hát ez...eszméletlen jó volt!!! Komolyan, meg se tudok szólalni (de írni igen :P)!!! Annyira sajnálom, hogy vége van, de látom, hogy már fent van a másik előszava, úgyhogy megyek is olvasni. :D

  VálaszTörlés
 8. Hát igen, igyekeztem minél előbb felrakni :D

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szép befejezés.Gratu!

  VálaszTörlés