2010. augusztus 21., szombat

Életem az ikrek húgaként - 8. rész

Sziasztok.
Kicsit késett a rész, de végre megérkezett. Jó olvasást!

Életem az ikrek húgaként

8. rész – Boldog napok

Másra már nem vágyott csak, hogy otthon Tom mézédes csókkal kívánjon neki szép álmokat. Negyedóra autókázás után az ikrek hazaértek. Tom leállította a motort és a házba indultak. Halkan nyitották ki az ajtót, tudták, hogy már alszunk és nem akartak zajt csapni. A lehető leghalkabban mentek fel a lépcsőn Bill szobájába. Bill előkeresett egy kisebb vázát és belerakta számára a legszebb virágot élete során, hiszen ezt attól a személytől kapta, akit a világon mindennél jobban szeret. A vázát elhelyezte az éjjeliszekrényén pontosan Tom képe mellé. Ezután átöltözött pizsamába, ami nála egy pólót és egy boxert jelent. Tom az ágya szélén ült és figyelte öccse minden mozdulatát. Hamarosan Bill leült mellé.
- Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm. – mosolyodott el halványan és egy lágy puszit lehelt Tom ajkaira mire az beleborzongott.
- Én is jól éreztem magam veled. Megismételhetnénk valamikor. – hozta fel a témát, mert már ki is találta a következő randi színhelyét.
- Benne vagyok. Mikor szeretnéd? – kérdezte Bill és közben bebújt az ágyába.
- Mit szólnál a szerdához? – kérdezett vissza Tom és betakarta Bill.
- Tökéletes. – mosolyodott el Bill újra.
- Rendben, akkor hagylak is aludni. Szép álmokat. – csókolta meg Billt és indult volna ki a szobából, de Bill utána szólt.
- Várj! – ült fel az ágyban Bill.
- Igen? – fordult vissza Tom és kérdőn nézett ikrére.
- Nem… nem akarsz itt maradni velem? – nézett boci szemekkel bátyjára, mire az becsukta az ajtót és mosolyogva lépett vissza Bill ágyához. Levette a pólóját és a nadrágját és befeküdt Bill mellé. Bill szorosan bújt oda hozzá és mélyen szippantotta be Tom édes parfümjének illatát. Tom öccse haját simogatta, míg a fiatalabbik Kaulitz bátyja izmos felsőtestét. Percekig csak így maradtak csendben majd egy puszi után álomba merültek. Édes volt az álom annak ellenére is, hogy reggel mikor Bill álmosan kinyitotta pilláit Tom már nem volt ott. Ez egy kicsit elszomorította, pedig tudta, hogy így lesz. Nyújtózott egyet majd egy cetlit látott maga mellett a párnán. „ Hajnalban átmentem, hogy ne bukjunk le. Szeretlek! Tom”. Elolvasva a cetlit elszállt az előbbi szomorúsága és a fürdőbe vette az irányt. Miután elkészült a kis cetlit elrakta a fiókjába majd lesietett a konyhába. Ahogy várható volt mindenki lent volt. Tom mikor észrevette Billt a lépcsőn lejönni mosolyogva szürcsölt bele reggeli kakaójába. Bill is viszonozta a mosolyt majd helyet foglalt az asztalnál. Tomon csak egy boxer volt. Minden bizonnyal ő is nem régen ébredt fel.
- Merre voltatok az este? – kérdezte meg hirtelen anya reggeli közben.
- Moziban, de mondtam az este, hogy megyek. – válaszolt Tom.
- Igen azt tudom. És te kisfiam? – fordult most Bill felé, aki hirtelen nem is tudta mit mondjon. Tomra sandított mire az megvonta a vállát.
- Moziba Tommal. – válaszolta Bill és tovább reggelizett.
- Na és Évit nem akaratátok volna magatokkal vinni? – jött egy újabb kérdés anyutól.
- Hagyjad anyu. Én nagyon jól elvoltam itthon. – vigyorogtam, mint a vadalma.
- Nocsak. Mit csináltál, míg mi távol voltunk? – figyelt fel Tom a kijelentésemre.
- Gitároztam apuval. Jó sok dolgot tanított. – nyújtottam ki a nyelvem Tomra.
- Na, szép már le is cserész. Jól van… – vágta be a műdurcit Tom.
- Nem cseréllek le, de nagyon jó volt.
- Bizony, nagyon ügyes a kiscsaj. – dicsekedett Gordon.
- He.. még is mit vártatok én tanítom. – húzta ki magát egyből.
- Na jól van ha befejeztétek a reggelit akkor majd pakoljatok el. Nekem rohannom kell dolgozni. – szólt anya és már készülődött is.
- Várj, elviszlek nekem is mennem kell. – ez volt Gordon.
Miután anyuék elmentek dolgozni mi összepakoltunk és puttyadtunk a TV előtt, de a fiúk ezt is hamar megunták így vagy fent beszélgettek vagy a medencébe ugrándoztak, mert én csak a csobbanásokat hallottam a szobámból. A napok így teltek egymás után jó hangulatban. Majd elérkezett a várva várt szerda is.
- Kész vagy? – lépett be Tom öccse szobájába.
- Egy perc és igen. – szólt ki a fürdőből Bill és pár perc múlva meg is jelent a szobában. Tom megszólalni nagyon nem tudott a meglepődöttségtől.

Folyt. köv.

18 megjegyzés:

 1. Nagyon jó.Folytasd!

  VálaszTörlés
 2. Huhúúú! Gyorsan folytatást! :D
  xoxo

  VálaszTörlés
 3. Igen, nagyonagyonnagyon gyorsan folytasd, mert nagyon jó. :D

  VálaszTörlés
 4. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ tök kircsi! Ez hiányzott.

  VálaszTörlés
 5. Hallod egyre jobb részeket írsz, pedig azt hittem ennél már nem lehet jobb. Kezdessz nagyon Slash szintje felé emelkedni, ő a legjobb sztem a világon. :D Szólni kell Slashnek h kezdhet féltékeny lenni xD Mondjuk Ayumi és Molly is egyre jobbak :D Csak én maradtam meg a szar szintemen xD

  VálaszTörlés
 6. Szia Evaaa! Bocsi bocsi, nem rég értem haza, de gyorsan bepótoltam mindent! Nagyon nagyon jóóó! Várom a folytatást! :)) (L)

  Erika, szerintem is nagyon jó Eva Kaulitz, de az én véleményem az, hogy Slash mindenkinél magasabb szinten áll... Felesleges féltékenykednie... Köszi a dicséretet miszerint egyre jobbak vagyunk mi is( szerintem én csak egyre rosszabb vagyok xD) de Ayumi szerintem is nagyon nagyon jó és csak egyre jobb! Az nem igaz hogy megmaradsz a szar szinteden, mert Te is egyre jobb vagy! Mindenki fejlődik, Eva, te is, komolyan, egyre jobban lekötnek a sztoriaid, de a véleményem az, hogy slash szintjét még egyikünk sem üti meg... De az is igaz, hogy teljesen felesleges rangsorolni az írókat, mindannyiunknak saját stílusa van, nem nagyon lehet összehasonlítani.Persze lehet, de fölösleges. Szerintem mindenki nagyon jó :))

  VálaszTörlés
 7. Egyetértek. Főleg az utosó két mondattal. Meg azzal, hogy mindenki sokat fejlődött a kezdetek óta. Bár mondjuk én még korán sem érzem magam olyan jónak, mint szeretném, de ígyekszem, és szerintem mindenkit a képességei alapján kell megítélni.

  VálaszTörlés
 8. Igen, igen! Mindenkit a képességei alapján kell megítélni. Ez tök igaz :)) De Ayumi, abban nincs igazad hogy nem vagy elég jó! Az lehet, hogy nem érzed elég jónak magad mert maximalista vagy és soha nem vagy magaddal elégedett, de hidd el, nagyon nagyon jó vagy! Ha én olyan jól fogalmaznék mint Te... fuh én nagyon elégedett lennék magammal! :D

  VálaszTörlés
 9. Molly, te már most elégedett lehetsz magaddal, mert nagyon jól írsz és nagyon irigylem a fantáziád, mert mindig egyedi történeteket találsz ki és jól meg is írod őket. De abban igazad van, hogy túl maximasista vagyok, és még akkor sem tartanám hibátlannak a munkáim, ha egy profi szakértő azt mondaná rá, hogy az (ami sose fog bekövetkezni).

  VálaszTörlés
 10. jajj, te lány :) Én elégedett magammal? Ugyan xD abban lehet valami hogy az ötleteim egész jók, de a kivitelezés, meg ahogy megírom, a fogalmazásom... na az kész katasztrófa... És szerintem a Te ötleteid sokkal jobbak és egyedibbek mint az enyémek. Szóval én joggal irigylem a Te fantáziád :D

  VálaszTörlés
 11. Teeeeeeeeeeeeee!!!! Ne vitatkozzál velem! Ha azt mondom, hogy a te ötleteid jobbak, akkor jobbak!:P És ne irigykedj, nincs mire...
  De egyébként szerinted normálisak vagyunk? Lehet, nem tűnt fel, de miközben itt vitatkozunk, épp beszélgetünk msn-en is. xD

  VálaszTörlés
 12. hallod pont ezt akartam írni! Nincs jobb mint hajnalban vitatkozni blogon az msn mellett xD Hogy normálisak vagyunk-e? Ugye erre nem kell válaszolnom? :P xD Alap hogy nem xD Szerintem akkor is Te vagy a jobb, és kész, pont, téma lezárva! :D xD :P

  VálaszTörlés
 13. Jó, szerintem is zárjuk le, mert ha Eva, ezt holnap...vagyis hogy ma elovassa, nagyon ki fog akadni, vagy halálra röhögi magát, amit nem akarok, mert akkor nem tudjuk meg, mi lesz az ikrekkel (tudom, kedves vagyok... bár hajnali fél kettőkor ez szerintem nem meglepő xD)Na, a lényeg, hogy nagyon jól írsz, Eva, te is Molly, és Tőled meg Erika, nem akarom többet meghallani (vagyis olvasni), hogy nem írsz jól, mert mondtam már, mi lesz: levadászlak, kikötözlek az ágyhoz, mint Billt és a többit egy bizonyos személyre bízom. :P

  VálaszTörlés
 14. xD xD Egy ilyen vitára is csak mi lehetünk képesekxD
  Teljesen egyet értek! Mindenki nagyon jó, mindenkinek van saját stílusa, ezért szeretlek titeket olvasni! Komolyan, mindig megtudtok lepni mindannyian! Erika, ne hülyéskedj olyannal hogy szar szinten vagy. Soha nem voltál szar szinten! Most sem vagy, szuperül írsz! Eva, még egyszer mondom, nagyon várom a folytatást! (de én nem csak ezért nem akarom hogy halálra röhögd magad :P xD) Nagyon siess vele, plíííz! :D Na de most már azt hiszem lefekszek, és jó éjszakát kívánok meg TWC-s álmokat mindenkinek! :D

  VálaszTörlés
 15. Köszönöm a kedves kommenteket és ne aggódjatok nem röhögtem halálra magam :D

  VálaszTörlés
 16. Jaj csajok már megint ez a meddő vita hogy ki a jobb...
  MINDANNYIAN JÓK VAGYTOK AZ ISTEN ÁLDJON MÁR MEG TITEKET!!!
  Na...
  És dehogy is vagyok féltékeny senkire, örülök ha ti is úgy örömötöket lelitek az írásban mint én mert nekem nagy szenvedélyem ez...

  Eva várjuk az új részt!!!

  VálaszTörlés
 17. hmm...na,értékeljünk :D (az esetleges íráshibákért elnézést kérek előre is,már túl gyorsaní rok,és sajnos hibásan...)
  azt reméltem,hogy ez nem TWC-s lesz,de majd megbékélek a helyzettel...ha lesz időm,akkor talán olvasom tovább. (:
  azonh, bill virágot kapott,és szakadtam,nemtom mért,de így volt. XD:$
  ja,és mi van még? :)
  én képzeletben egy ideje elkezdtem egy olyan történetet,hogy tomék3-as ikrek egy csajjal...de most,h látom a blogodat,nemtudom,hogy elkezdem-e majd... :)
  am jól írsz. (:

  VálaszTörlés
 18. Köszi tutus... hmm kár csak most vettem észre, hogy írtál :S
  Nyugodtan megírhatod, részemről nem gond. Amúgy majd lesz nem TWC-s is

  VálaszTörlés