2010. augusztus 19., csütörtök

Életem az ikrek húgaként - 7.rész

Életem az ikrek húgaként

7. rész – A randi

10 perc múlva mikor lejöttem az ikrek sehol nem voltak. Bill nem is említette, hogy elmegy este valahová.
- Hát az ikrek? – jött ki Gordon a szobából.
- Tom moziban, Billt nem tudom. Nem mondta, hogy megy valahova, de lehet elkísérte Tomot vagy nem tudom. – válaszoltam és csináltam forró csokit.
- Kérsz? – kérdeztem mikor odajött a konyhapulthoz.
- Igen köszönöm. Mond csak nincs kedved kiülni és játszani egy kicsit. Megmutathatnád, hogy mit tanított a bátyád. – jött az ötlet, aminek egyből megörültem.
- Akkor hozom a gitárokat. – mondta és el is indult a gitárokért. Mire visszaért kész lettek a forró csokik és kiültünk a hintaágyba.
- Na, mutasd, mit tudsz! – szürcsölt bele a gőzölgő italába. Letettem a poharamat és játszani kezdtem. Párszor elrontottam, de csak mosolyogva figyelt. Kíváncsi voltam a véleményére, hiszen ő régóta gitározik.
- Én nem voltam ilyen jó mikor gitározni kezdtem. Látszik, hogy szereted és élvezed, amit csinálsz. Tom jó tanárod, de ez nem csak tanár kérdése. Te jó tanuló vagy és ezt ő is tudja, ügyes vagy. – mondta és nekem minden egyes szava melengetett. Ez több szempontból is elismerés tőle. 1. mert apám helyet apám és örülök, hogy támogat másrészt a családban ő ért ehhez a legjobban, és ha szerinte nem vagyok kétbalkezes, akkor én hiszek neki.
- Na, mit szóltál egy közöshöz? Ezt tudod? – kezdett bele én pedig csatlakoztam, hiszen ezt a számot nagyon is jól betanultam. Nem tudom mennyi lehetett az idő mikor bementünk, de már nagyon késő talán hajnali 2. Tanított sok új dolgot és sokat játszottunk, beszélgettünk.

Eközben a randin:

Tom leparkolt a mozi mögött majd bementek az épületbe.
- Na, mit nézzünk meg? – kérdezte Tom.
- Mit szólnál a Strom the Yard- hoz? /Lökd a ritmust/ - kérdezte vissza Bill.
- De hisz te nem is szereted az ilyeneket vagy igen? – nézett öccsére, aki csak vigyorgott.
- Ez a film nekem nagyon tetszik és tudom, hogy neked is szóval csak jó lehet.
Tom végülis rábólintott, mert ő is imádja ezt a filmet. Vettek 2 üdítőt és popcort majd helyet foglaltak a felső székeknél és lassan kezdődött is a film. A film alatt sokszor ért össze a kezük a popcornos dobozban, amin elpirulva mosolyogtak. A film közepe fele Tom közelebb ült Tomhoz és kezét a vállára tette úgy simogatta. Bill próbált a filmre koncentrálni, de nem ment neki. Tom túlságosan elcsavarja a fejét. Egyszer csak Tom keze a combján telepszik meg, mire kicsit felugrott. Nem számított erre. Tom mosolyogva simogatta ikre combját egyre beljebb és beljebb. Bill már markolta széke karfáját és halkan felsóhajt. A filmnek vége felgyulladnak a lámpák és a tömeg kifele indul a teremből. Bill és Tom beszálltak az autóba és indulni készülnek haza. Tom keze a sebváltóról Bill térdén telepszik meg.
- Hogy érezted magad? – nézett ikre mogyoróbarna szemeibe, amik úgy csillogtak mintha lázas lenne.
- Fantasztikusan. Köszönöm a …. – folytatná de nem tudja mert bátyja mohón megcsókolta.
- Amíg el nem felejtem ez a tied. – nyúlt hátra a hátsó ülésre és egy szál virágot adott át Billnek. Még egy csókot váltottak majd útnak indultak. Útközben nem nagyon beszélgettek csak néha váltottak pár szót és mosolyogtak egymásra. Tom már az új randin törte a fejét Bill pedig azon gondolkozott el, hogy Tom milyen figyelmes és hogy milyen jól sikerült ez az este. Igazi randi volt és nagyon jól érezte magát. Másra már nem vágyott csak, hogy otthon Tom mézédes csókkal kívánjon neki szép álmokat.

Folyt. köv.

6 megjegyzés:

 1. ÁÁááá!!!!! Ez nagyon édes volt! Annyira tetszik ez a cuki és figyelmes Tom. *.* Nagyon várom a folytatást.^.^

  VálaszTörlés
 2. Juj de nagyon jó, folytasd hamar :D Tök cukik az ikrek :D

  VálaszTörlés
 3. Tényleg nagyon édesek! *-* Júúj, folytasd! :D
  Kíváncsi leszek Tom mit forral. :D
  xoxo

  VálaszTörlés
 4. Annyira aranyos, hogy még virágot is adott neki...:) Kíváncsi vagyok, milyen virág lehetett? Talán egy fekete rózsa? Azt hiszem, az illene Billhez...

  VálaszTörlés
 5. Áh, igen, én is imádom a fekete rózsát, nem véletlenül az a fejlécem, de nem hiszem hogy jó ötlet első randira fekete rózsát adni, mert az a halál jelképe...És még mindig nagyon várom a folytatást. :D

  VálaszTörlés
 6. Én is szeretem a fekete rózsát, de vöröset kapott Tomtól. Legközelebb talán valami mást :P
  Köszi a komit csajok hozom az új részt.

  VálaszTörlés