2010. augusztus 31., kedd

Életem az ikrek húgaként - 14. rész

Sziasztok.
Meghoztam az új részt. Kommenteket nagyon köszönöm sajnos nem tudok rájuk válaszolni valami oknál fogva. Na de jó olvasást!

Életem az ikrek húgaként

14. rész – Még sem engem szeret?

- Nem is tudom. Eddig nem gondoltam rá úgy csak, mint egy barátra, de barátok között nem csattan el egy csók csak úgy. Őszintén… nem rossz pasi… nagyon nem. – halkultam el a hangom a végére. Össze voltam zavarodva és ráadásul még álmos is voltam. Odahajtottam a fejem Bill vállára és szép lassan visszaaludtam. Nem tudom mennyit aludhattam, de mikor kinyitottam a szemem Bill még mindig ott volt mellettem és, ahogy ránéztem egyből kinyitotta a szemét. Ezek szerint ő nem aludt.
- Mennyi az idő? – kérdeztem álmosam és szemem újból leragadt.
- Még csak fél 9. Nem sokat aludtál kb. 20 percet. – pillantott az órára. – Aludj nyugodtan.
- Itt maradsz velem? – kérdeztem.
- Maradhatok. – csúszott lejjebb az ágyon és az ő szemei is lecsukódtak.
Eközben Tom már serényen igyekezett takarítani a buli után és azon töprenget, hogy Bill hogy képes ilyenkor aludni mikor tudja, hogy segíteni-e kellene. Elhatározta, hogy felmegy megnézni Billt ám a szobájába nem volt.
- Azt mondta reggel beszél Évivel. – mondta magának és elindult a szobám felé. Benyitott és két mélyen alvó személyt látott. Elmosolyodott majd kisétált, de az ajtó nyikorgására felébredtem.
- Tom… – szólítottam meg mire visszalépett. -… várj, megyek, segítek, kicsit elaludtam. – másztam volna ki az ágyamból.
- Nem kell, már majd nem kész vagyok. Aludj nyugodtan. Amúgy jól vagy? – kérdezte Tom.
- Persze… figyelj neked Georg mondott valamit? – kérdeztem rá, mire gondolkodóba esett.
- Igen, de majd neked is elfogja, most pihenj. – lépett ki és becsukta az ajtót. Remek senki nem mond semmit, engem meg ez idegesít. Visszaaludni már nem tudtam így csak néztem Billt, aki velem ellentétben nagyon is jól aludt. Volt egy pillanat mikor olyan hangosan szuszogott, hogy kicsit befogtam az orrát mire csak motyogott valamit megfordult és aludt tovább. Olyan aranyos volt. Hamar meguntam az ágyban fekvést. Felkeltem, elvégeztem a reggeli teendőket és Tommal befejeztük a takarítást. Hamarosan anyuék is hazajöttek. Tommal épen filmet néztünk mikor dobogást hallottunk a lépcső felöl. Bill szaladt le rajta.
- Én maradjak ott veled és mégis te mész el? – nézett rám komolyan, de a végére elmosolyodott.
- Ne haragudj, de már nem bírtam tovább viszont olyan édesen aludtál nem volt szívem felkelteni. – magyarázkodtam.
- Jól van na, amúgy nagyon jóé aludtam nálad. – vigyorgott és le akart ülni, ám ekkor csengettek. Kinyitotta az ajtót és lepacsizott legjobb barátjával.
- Szia, gyere beljebb. – invitálta be Georgot.
- Szia, igazából Évivel szeretnék beszélni.
- Bent vannak a nappaliban Tommal.
- Sziasztok. – köszönt nekünk.
- Csá haver. – pacsiztak le Tommal.
- Szia, Georg. – mosolyogtam rá.
- Szia, ráérsz egy percre?
- Persze, akár kettőre is. Gyere, menjünk fel a szobámba. – hívtam fel.
- Szerinted elmondja neki? – kérdezte Bill bátyját.
- Fogalmam sincs, de majd kiderül. Jajj nézd már ezt. – mutatott a képernyőre és tovább nézték a filmet.
Eközben fent:
- Bocsi a rumliért, de nem rég keltem fel.
- Semmi gond. – mosolygott és leült az ágyra.
- Köszi, az esti dolgot, jól esett. – ültem le vele szembe.
- Ami azt illeti, pont erről szeretnék veled beszélni. – komolyodott el az arca. – Szerintem jól elbeszélgettünk és igazából nagyon jól tudom mit érzel, mert én is ezt érzem és néha már nagyon fáj.
- Igen eléggé. – sóhajtottam fel.
- Igazából van valaki, aki már régóta tetszik nekem és azt hiszem beleszerettem. Nem nagyon mertem nyitni, de aztán történt valamit. Nem nagyon tudom, hogy ő mit gondol vagy mit érez irántam, de szerintem működne a dolog, ha ő is akarja. A tanácsodat szeretném kérni. Szerinted most mit csináljak? – nézett rám boci szemekkel. Hűha. Ez kicsik sok volt nekem egyszerre. Szóval tetszik neki valaki és komolyan gondolja a dolgot. Ezek szerint én értettem félre valamit és a csók nem jelentett neki semmit. Csak egy botlás volt. De akkor miről beszéltek az ikrek? Ez túl zavaros.
- Szerintem győződj meg róla, hogy az illető mit gondol és talán hívd el randira. – javasoltam ezt, mert jelenleg semmi jobb nem jutott az eszembe.
- Rendben. Hát köszi a tanácsot, megfogadom. –állt fel és az ajtó fele vette az irányt. Követtem példáját, de az ajtóban hirtelen megfordult.
- Akkor mond el mit gondolsz, mondjuk egy esti mozi után?! – nézett a szemembe. Hírtelen megmoccanni sem tudtam elvesztem a tekintetében. Nem szólt ő sem csak néztünk egymást és ajkaink közeledni kezdtek ám az utolsó pillanatban elhajolt és arcomra adott egy puszit majd mosolyogva tekintett rám. Ezen én is elmosolyogtam és végre válaszoltam a kérdésére.
- Rendben.
- Akkor este érted jövök 8 körül. – mondta immár a lépcsőn lejövet.
- Oké, várlak.
- Sziasztok, fiúk. – köszönt a többieknek.
- Hello, már is mész? – ez volt Tom.
- Muszáj, van még egy kis dolgom. – szólt vissza a fiúknak majd kikísértem.
- Akkor este jövök. Szia. – puszilt meg és beült a kocsijába.
- Szia. – köszöntem vissza és megvártam míg elmegy, majd bementem és lehuppantam a fiúkhoz a nappaliba.
- Naa mi volt? – kíváncsiskodtak.
- Este moziba megyünk, aztán megbeszéljük.
- Szuper, feltétlen szóljatok, hogy ha összejött a dolog. – kacsintott Tom.
- Szólok, ne félj. Ezután már nem beszéltünk csak néztük tovább a tv-t.

Folyt. köv.

5 megjegyzés:

 1. Tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

  VálaszTörlés
 2. Kifogytam a szavakból...annyi elég, hogy: fantasztikus?

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó, várom a folytit. :D

  VálaszTörlés
 4. Szia! Eszméletlen a történeted. Most kezdtem el olvasni és hát valami fantasztikus! Csak így tovább és már várom a folytatást! :D

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm a kommenteket. Örülök, hogy tetszik Fiore. Én is nem régen kezdtem el olvasni az oldaladat és csk gratulálni tudok. :D

  VálaszTörlés