2010. augusztus 26., csütörtök

Életem az ikrek húgaként - 10. rész

Sziasztok.
Meghoztam az új részt. Igaz ez sem valami hosszú, de nézzétek el ezt most nekem :D
Örülök, hogy tetszik az új desing majd még csinosítom :D

Életem az ikrek húgaként

10. rész – Ma este talán több is lehetne

- Gyere velem. – fogta meg a kezét és behúzta a fedélzetről. Egy szépen megterített asztalhoz ültek le vacsorázni és kezdetét vette Tom különleges ajándéka. A háttérben halk zene szólt és ez még hangulatosabbá tette az egész vacsorát. Miután elfogyasztották az ételt Tom körbe mutatta a hajót Billnek.
- Ez gyönyörű. Még is honnan szedted? – kérdezte Bill mikor kisétáltak a fedélzetre és a csillagos eget kezdte kémlelni.
- Egy haveromtól kértem kölcsön. Úgy gondoltam megleplek vele és elviszlek hajókázni. – mosolyogott Tom és ő is az eget kezdte el kémlelni. Úgy vélte a csillagok most valamiért fényesebben ragyognak, mint azelőtt.
- Hát sikerült meglepned. – pillantott immáron Tomra, aki csak mosolygott és közelebb lépett Billhez, hogy a szemébe tudjon nézni. Elmerültek egymás mogyoróbarna szemeiben mik úgy csillogtak mintha lázasak lettek volna. Pár pillanat múlva már csak azt vették észre, hogy ajkaik összeérnek és mohon falják egymást. Kizárták a külvilágot és csak az volt a fontos, hogy ezt az estét még szebbé varázsolják. Levegőt már alig kaptak úgy tépték egymás száját, de nem hagyták abba a csókolózást. Bill keze már Tom pólója alatt járt és úgy cirógatta bátyja izmos felsőtestét. Tom meglepődött öccse mohóságán, de nagyon tetszett neki ezért óvatosan a hajó belseje felé vezette. Elhatározta, hogy ma nyomatékosan is Bill tudtára adja, hogy benne megbízhat nem fog csalódni benne, hiszen nagyon szereti őt. Már az egyik kabin ajtaját nyitották ki és az ágy felé vezetett az útjuk. Bill elfeküdt az ágyon, Tom pedig fölé hajolva térdepelt. Bill igyekezett megszabadítani Tomot hatalmas pólójától, ami hamar sikerült is. A póló az egyik sarokban landolt. Most Tom következett. Csókjai áttértek ikre nyakára, kezei pedig már a póló alatt jártak és őrjítő lassúsággal húzta centinként fentebb, miközben a csókok haladtak egyre lejjebb. Mikor a köldökénél jártak Bill megelégelte az édes kínt és magán is meglepődve, de nem várt Tomra így maga akarta levenni pólóját ám ekkor Tom gyengéden lefogta a kezeit és visszahúzta rá a pólót. Egy halvány csókot nyomott öccse csodálkozó arcára, majd lefeküdt mellé. Bill értetlenül állt a dolgok elé. Tom nem akarja őt? Meggondolta magát? Valamit elrontott? Megannyi kérdés cikázott a fejében ám mikor a mosolygó Tomra nézett mindent megértett. Megértette, hogy bátyja ezzel azt akarta kimutatni, hogy mennyire fontos neki és, hogy nem bújik vele egyből ágyba, hanem kivárja míg ő is felkészül rá. Bill szívét melegség öntötte el. Mérhetetlenül szereti Tomot és most már egészen biztos, abban, hogy Tom is őt és nem csak játszani akar vele. Gondolataiból Tom simogatása ébresztette fel.
- Szeretlek. – csak ennyit mondott és szorosan odabújt bátyjához. – Nagyon szeretlek. – ölelte még szorosabban.
- Én is szeretlek téged. – viszonozta az ölelést és egy puszit nyomott a fejére. Most már biztos volt benne, hogy elnyerte Bill bizalmát és ezzel együtt a szívét is. Az idő elég későre járt így egymás karjai közt merültek álomba.Folyt. köv.

8 megjegyzés:

 1. jujj, de cukiii :D ez nagyon baba! :)) siess a folytatással! :D

  VálaszTörlés
 2. Jaaaaj de éééééédeeees :DDD Alig várom a következőt :D

  VálaszTörlés
 3. Jujj drága Evám, isteni részek lettek! :)
  Már nagyon várom a következőt! :D
  És a dizi is isteni *-*
  xoxo

  VálaszTörlés
 4. Ááááh!!! El se tudom mondani, mennyire tetszik ez a rész. Nagyon édes lett. Imádom. *.*

  VálaszTörlés
 5. Köszi :D Örülök, hogy tetszik.

  VálaszTörlés
 6. Ezt nagyon jól megírtad...Várom a folytatást!!

  VálaszTörlés
 7. Ez de cuki! Olyan romantikus és mégis...

  VálaszTörlés