2010. július 11., vasárnap

A megvalósult álom - 39.rész

Sziasztok. Tudom, hogy késtem a résszel, de nézzétek el nekem légyszi. Na nem is húzom tovább az időt itt a rész és remélem megérte várni XD Ja még annyi, hogy ma még kaptok "meglepetést" :P


David: Nos, srácok, most, hogy Bells nincs itt, elmondom a tervem…. Szóval tudjátok, hogy holnap lesz a születésnapja és szeretném meglepni egy kis bulival. Úgy vettem észre, hogy tetszik neki ez a hely, ezért a szállodával beszéltem és már meg is kezdték a készületeket. Idehívtam pár barátot és egy bizonyos személlyel is, akit mindannyian ismerünk és nagyon szeretünk. Ő lesz a meglepetés és nektek is…

Gustav: Ezzel most azt akarod mondani, hogy nekünk sem árulod el, hogy ki az?

David hatalmas mosoly keretében kihúzta magát.

David: Eltaláltad.

Mindenki csak meresztette rá a szemét, amire ő csak jóízűen felnevetett.

David: Nyugi fiúk, klassz lesz, majd meglátjátok…na szóval neki erről egy szót sem és kérlek a kertbe ti se menjetek, túl feltűnő lesz ugyan is így is nagy készülődés folyik ott.

Georg: Öregem, nem vagy semmi.

Tom: Még is mennyire lesz kicsi ez a buli?

David: Elhiheted nem lesz „olyan” kicsi.

Tom: Állat.

Nem is Tom lett volna, ha nem így reagál a hírre, de igazából úgy tervezte, hogy végre Billel lesz. Bill sem képzelte másképpen, sőt örült is neki, hogy még maradnak pár napig, mert így nem kell a buszban tartani attól, hogy valami túl feltűnő. Végülis elhessegette ezeket a gondolatokat a fejéből próbálta kitalálni, hogy ki lehet a meglepetés. Ismerte már annyira Davidet, hogy kitalálja, sőt azt is tudta, hogy Bells milyen stílust szeret, kik a kedvenc előadói. Hiába törte a fejét egyszerűen nem tudta ki lehet a meglepetés.

Bill: Már alig várom.

Szólalt meg végül egy halvány mosollyal az arcán, amit Tom úgy szeret. Nem hiába fürkészte folyton Billt észre is vette azt a mosolyt és mellé sétált és gyengéden megsimította a hátát. Billt ettől pedig a meleg estén is kirázta a hideg. Legszívesebben most azonnal megcsókolná Tomot nem törődve semmivel, de sajnos nem lehet. Türtőztetni kell magát. Pár perc csend után David szólalt meg.

David: Na, jól van srácok, ahogy mondtam semmi elszólás… itt jön.

Nézett mindenki a kis üzlet felé, ahonnan Bella lépett ki boldogan.

Bella: Nézd drágám miket vettem…

Mutogatta a női dolgokat / szempillaspirál, szem ceruza, púder, szájfény, parfüm stb. /

Bella:….remélem nem baj, ugyanis otthon hagytam őket.

Mindenki csak mosolygott.

David: Dehogy baj szívem, de ezeket inkább Billnek mutasd. Ő ért hozzájuk.

Nevettek fel mindannyian, majd tovább sétáltak. Bells, Bill mellett jött hátul és serényen nézegették a szatyor tartalmát. Úgy látszik eléggé lefoglalta őket a dolog, mert azt sem vették észre, hogy egy lámpánál álltak meg és sikeresen neki is mentek az előttük álló Georgnek és Gustavnak.

Bill: Basszus..bocsi, nem figyeltem.

Bells: Sajnálom Gusti.

Mondták angyali hangon és tovább beszélgettek, így a városból sok mindent nem is láttak. Pár perccel később Billnek sms-t jelzett a telefonja.

Bill: Bocsi Bells sms-em jött.

Bella: Semmi baj.

Bill előkotorta a telefontáj a zsebéből és megnyitotta az üzenetet. Tomtól jött.

Egészen közel húzta magához a telefont, hogy más még véletlenül se tudja elolvasni. Olvasni kezdte az üzenet tartalmát.

„ Most komolyan ennyire érdekelnek azok a vackok. Szerintem én érdekesebb vagyok: D Mit szólnál egy vad menethez a fürdőben?? Vagy egy érzékibbet a szobába? Most mindenre vevő vagyok… szeretlek”

Bill köpni-nyelni nem tudott. Tomnak ilyenkor is ezen jár az esze? Most már biztos, hogy nem tudja ő sem kiverni a fejéből / mintha amúgy akarná /. Hátra sandított Tomra, aki mögöttük sétált elégedett mosollyal az arcán és büszkén kihúzva magát sandított Billre napszemüvegén keresztül. Bill csak megcsóválta a fejét, majd visszaírt egy gyors sms-t.

Bill: Bocsi, csak ennyik haverom… úgy látszik, ELÉGÉ FEL VAN TÖLTVE és most engem bosszant az sms-eivel. Hangsúlyozta ki azt a pár szót, hogy Tom is hallja.

Bella: Lehet, hiányzol már neki. Nem csoda hosszú turné lesz és még csak most kezdődött.

Bill: Ez igaz…nem tudom, lehet.

Bella: Na mind1..nézd csak erről mi a véleményed?

Mutatott fel egy újabb piperét, majd beszélni kezdtek róla. Bill tényleg szakértője ezeknek a dolgoknak. A telefon újabb sms-t jelzett. Bill már csak mosolyogva vette elő.

„ Tudtam h én érdekesebb vagyok. De hé Bill baba mi az hogy ELÉGÉ FEL VAN TÖLTVE?? Most mit vársz tőlem, mikor teljesen elvesztem az eszem tőled??”
Megint visszaírt egy rövid választ, majd most már a többiek is beszálltak a társalgásba és elterelték a témát s szemfestékről és egyéb ilyen dolgokról. Ekkor egy újabb sms érkezett.

Bella: Ejha, a haverod tényleg nagyon unatkozhat.

Bill: Nekem mondod?!

Mondta, közben fel sem nézett a telefonjából csak írta az üzenetet. Tom már tényleg a penge élén táncoltatja Billt. Annyira elmerült az sms-ekben, hogy észre sem vette, hogy már a hotel kapujában járnak. Újabb sms. Elolvasta az sms-t.

„Gyere fel velem MOST!”

Épp mikor elolvasta, Tom sétált el mellette és indult előre megelőzve a többieket. Ekkor vette észre, hogy a hotel pár méterre van innen. Várt egy darabig, majd követte Tomot, mikor a többiek a bárba mentek. Tom a liftnél bevárta Billt, majd beszálltak. Megnyomták a gombot és elindultak. Tom rögtön magához húzta Billt.

Tom: Ez már úgy hiányzott.

Csókolta szájon és bele is harapott öccse ajkába.

Bill: Ugye tudod, hogy teljesen beindítottál azokkal az sms-ekkel.

Tom: Célom volt.

Kaján vigyorral nézte Billt és ismét megcsókolta.

Bill: Mihn… mindig eléred a célod.

Tom: Ahogy mondod…mindig.

Ezzel a mondattal egyetemben meg is állította a liftet.

Bill: Mit csinálsz?

Kérdezte, mikor érzékelte, hogy megállt a lift.

Tom: Szerinted?

Kérdezte, de a választ már meg sem várta. Szomjúsággal tapadt Bill ajkaira miközben kezével Billt kényeztette a pólója alatt.

Bill: De Tom… itt nem lehet…bírd ki a szobáig.

Nyögte ki 2 csók szünete között amikor is a csókok már a nyakát lepték be.

Tom: Nem megy Bill!

Mutatott nadrágjára ahol tisztán kivehető volt már igen csak ágaskodó férfiassága.
Tom: Segíts!

Kérlelte Billt, akinek több sem kellett. Vadul csókolt vissza és szinte tépte le Tomról a hatalmas pólót. Tom sem tett másképpen. Pillanatok alatt lekerült róluk minden. Tom ikre ékességéhez hajolt és a kezét kezdte mozgatni rajta, míg ajkai a golyókat kényeztették. Bill már nem bírta visszafojtani a feltörő nyögéseket. Hatalmasat nyögött és körmeivel kaparászta Tom vállát. Bill nyögései csak még jobban beindították és szája átért az egyre csak keményedő hímtagra. Nyalogatni majd szívogatni kezdte. Bill alatt megremegett a talaj. Ha nem tudna Tomra támaszkodni, biztosan elesne. Tom felállt és megcsókolta őt, közben egyik úját Billbe helyezte. Kicsit felsziszentett, de tudta ez most kell, Tom csak jót akart neki. Vadsággal csókolt bele Tom nyakába és jól ki is szívta. Keze pedig már őrült tempóban járt Tom már nagyon lüktető farkán, egyre közelebb sodorva az orgazmus varázslatos érzéséhez. A nyögésekből ítélve tudta Tom közel jár a véghez, de azt is tudta, hogy nem így akarja és ő sem. Még egyszer megcsókolta Tomot és megfordult, Tom pedig óvatosan beléhatolt, szinte már nem is fájt neki annyira. Először lassú majd egyre csak gyorsabb tempót diktált. Szinte már kiabáltak annyira hangosak voltak a nyögések és a sóhajok. Tom egy hatalmasat lökött Billbe majd test megfeszült és átadta magát az édes gyönyörnek. Bill, ahogy megérezte a meleg anyagot magában azonnal elsült ő is. Egymáskarjaiba esve pintek meg pár pillanatra, míg a légzésük a normálisra áll. Ám ekkor megszólalt a lift hangszórója, miszerint haladjanak tovább. Felnevettek majd egy újabb csókot nyomtak egymásnak és öltözködni kezdtek és megnyomták a gombot és újra elindultak felfelé.

Tom: Csodás voltál.

Hajolt oda Billhez és megcsókolta.

Bill: Te is fantasztikus voltál.

Viszonozta a csókot. A lift épp megállt és Tom már indult volna. Mikor Bill megnyomta a gombot.

Bill: Várj!... a nyakad.

Igazította meg rajta a felsőt, hogy takarja el a foltot, ami árulkodik előző tettükről.

Tom: Köszi.

Nyomott egy utolsó csókot ikrének majd megnyomta a gombot és kiszálltak. A liftnél 2 idős nénike ácsorgott és motyogtak valamit. Valószínűleg ők várták annyira a liftet. Bill és Tom mit sem törődve velük nevetve mentek be Bill szobájába.

Bill: Elmegyek tusolni. Jössz?

Nézett kéjesen Tomra, akin már póló sem volt.

Tom: Ki nem hagynám.

Birtokba vették a fürdőszobát.

Eközben lent a bárban:
Georg és Gustav nagyban játszottak a kaszinórészlegben, David és Bella pedig az egyik asztalnál nevetgéltek és szurkoltak a fiúknak.

Gusti: Azért én örülök, hogy Bells itt van. Jó fej és Davidnek is szüksége van rá.

Georg: Ez igaz…na ezt kapd ki én nyertem. Még egy menet? / nem félre érteni /

Gusti: Na ná ezt már én nyerem.

Georg: Na hajrá!

Pár perc múlva David jelent meg mellettük, oldalán Bellával.

David: Rendelünk kaját. Majd gyertek ti is. Billék is biztosan rögtön jönnek.

Gusti: Jól van, menjetek csak nyugodtan, ezt még befejezzük.

Davidék távoztak a helységből, ők pedig tovább játszottak.

Billéknél:

Már fejezték a fürdést és öltözködtek.

Tom: Szerinted észre fogják venni a foltot?

Nézegette magát a tükörben, mire Bill és megjelent a tükörben átölelve hátulról bátyját.

Bill: Ne haragudj.

Nézett bűnbánóan ikrére.

Tom: Most ugye viccelsz?! Nagyon helyes kis folt, én imádom.

Ez mosolyt csalt Bill arcára, majd megszólalt.

Bill: Na, gyere, majd én eltüntettem alapozóval.

Húzta maga után a szobába és leültette az ágyra. Leguggolt elé és munkához látott. Tom csak figyelte Bill már - már túlzavaróan is.

Bill: Mit nézel?

Tom: Téged….gyönyörű vagy.

Bill pedig elpirult. Szerette, ha Tom kedveskedik és jól is esik neki, hisz miatta igyekszik mindig annyira jól kinézni.

Bill: Köszönöm.

Szólt halkan és tovább alapozózta Tomot.
Bill: Kész is van. Nézd meg.

Tom a tükörhöz sétált alig látta a foltot. Igazából, aki nem tudja, hogy hol van nem is veszi észre.

Tom: Zseni vagy Bill nem is látszik. Köszi.

Lépett közelebb Billhez, karjait megpihentetve öccse derekán megcsókolta.

Bill: Nincs mit.

Mosolygott.

Tom: Na, gyere, menjünk… biztos várnak már minket.

Elindultak le a bárba, hogy megvacsorázzanak.

Mikor leértek:

David: Na végre, már azt hittem értettek kell menni.

Tom: Lazíts Dav, csak megvártam Billt.

Foglaltak helyet egymás mellett és nem sokára meg is hozták a vacsorát. A vacsora egészen jó hangulatban telt. Már a desszertet ették, mikor Bella megszólalt.

Bella: Mond csak Tom, mi az ott?

Tomon egy pillanatra a rémület ült ki és egészen összerezzent a kérdés hallatán. Bill is meglepődött, nem számítottak erre. Talán észrevették? Az nem lehet, Bill jól eltüntette észre sem lehet venni. Nyugodt meg, majd felmerült benne a kérdés, vajon mire értheti akkor ezt a kérdést Bella?

Folyt. köv.

9 megjegyzés:

 1. Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá! Ilyenkor is csak te tudod abbahagyni:). De nagyon jó lett! Lécci ha lehet még ma folytasd mert akkkor a jövő héten megőrülök!

  VálaszTörlés
 2. Már megint nagyon jó és már megint hogy tudtad így abbahagyni és már megint kikapsz! xD

  VálaszTörlés
 3. Ma folytatom még :D
  De gonosz vagyok :P megint kikapok XD

  VálaszTörlés
 4. nagyon jó! siess a folytatással! :D

  VálaszTörlés
 5. ATOM!!!
  Az sms jelenet meg a +18 történet...Csak így tovább!
  Respect...tudsz valamit...

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm Slash, örülök ha tetszik! Este jön a rész :D

  VálaszTörlés
 7. Wááááááááá! Gyorsan folytit!!!!!!!!!! *-*

  VálaszTörlés
 8. szuper folytatast...

  VálaszTörlés