2010. július 3., szombat

A megvalósult álom - 35. 36. rész

Sziasztok, meghoztam a részt.
Amint látjátok kettőt is :P Remélem már kíváncsiak vagytok a folytatásra. Sok mindenre fény derül, de nem is mondok semmit inkább olvassátok. Kommenteket még mindig szívesen várok. Puszi


Teljesen belemerültek a játékba, amit végülis Georg nyert meg. Energiaital társaságában beszélgettek az idő hátralévő részében és ebédeltek, ami Tom által készített pizza volt. Nemsokára David is megjelent.

David: Na kinyert?

Georg: Még szép, hogy én.

Halvány mosoly jelent meg a manager arcán majd ő is vett egy szeletet a pizzából és leült közéjük.

David: Negyed óra és megérkezünk a hotelba, úgy hogy szedjétek össze a cuccokat és aztán irány a hotel.

Gustav: Mond csak mi is a program mára?

David: Megérkezünk egy kis pihi míg elfoglaljátok a szobátokat aztán fotózása kell mennünk fél 2-re maximum félóra az egész, ha bénázzátok el. Délután 4-ig szabad program és 4-től meg a csarnokban próba, addig előkészítik a dolgokat. Ha minden jól megy, akkor 8-ra végzünk és a hotel bárjában van elkülönített részünk ott megint azt csináltok amit akartok…ja és a vacsorát is odarendeltük.

Georg: Igazán klassz, akkor húzzunk.

David: Helyes.

A 4 fiú azzal elment pakolni. A busz pedig megérkezett a hotel parkolójába. Gyönyörű hotel volt, hatalmas kerttel, ahol megnyugtató halk zene szólt. Bill el is határozta, hogy biztosan lejön majd ide. Barokk korból származó hatalmas épület volt, de ahogy felújították pompás 5 csillagos szálloda volt. A kertben található egy hatalmas tábla, amin le van írva a szálóda egész története egészen a régi koroktól kezdve.
Míg a 4 fiú elfoglalta szobáját addig David tett egy kísérletet és újra Bella számát tárcsázta, de hiába ki volt kapcsolva. Fél kettőig a fiúk körbenéztek a szállodában és a bárba mentek, ahol a managerre vártak. Hamarosan meg is érkezett nem épp vidám ábrázattal.

David: Indulhatunk?

Gustav: Persze.

Bill: David…egy percre.

Odébb sétált Billhez.

Bill: Próbáltad hívni?

David: Igen, de semmi ki van kapcsolva.

Bill: Fótozás után megpróbálom elérni én is és beszélni vele. Ez már nagyon zavaros egyáltalán nem értem.

David: Hidd el én sem.

Beszélgetésüket Tom kiabálása zavarta meg.

Tom: Héé gyertek már, mennünk kell.

David: Jól van megyünk már.

Odasiettek a rájuk váró kocsihoz majd beültek.

Tom: Na húzzunk.

A kocsiban síri csend keletkezett, amit Georg tört meg.

Georg: Pontosan milyen fotózás lesz ez?

David: A következő évi naptárhoz kell.

Tom: Az fain.

Hatalmas röhögés tört ki, mikor Tom elégedett fejjel dőlt hátra a kocsiban. 10 perc autózás után meg is érkeztek a fotóstúdióba ahol már vártak rájuk. Gyors sminkelés öltözködés és már kezdődött a fotózás. Elég jó hangulat volt a stúdióban, sokat nevettek a fotós idétlen beszólásain, ami valljuk be hatásos volt, mert vidám képek készültek.Készítettek egy kitűnő fotósorozatot aztán indultak is vissza a szállodába. Mindenki elfoglalta a saját szobáját és TV-zéssel töltötte az időt, kivéve Billt, aki a kertbe ment le. Lelépkedett a lépcsőn és nem hitt a szemének. Gyönyörű volt minden sok színes virág, bokrok különbféle fenyők és tuják díszítették a parkot, középen egy hatalmas szökőkúttal amit díszes fából faragott padok vettek körbe. A lépcső mellett volt található a tábla, amin a szálloda története volt látható. Kíváncsi volt rá ezért elolvasta és érdekes dolgokat tudott meg a szállodáról, ami most otthont nyújt a számukra pár napra. Egyre jobban tetszett neki ez a hely. Helyet foglalt az egyik padon és szemeit lehunyva sütette magát a verőfényes napsütésben, ám hirtelen egy ismerős hangra lett figyelmes. David volt az épp a lépcső mellett ment el Sakival és beszélgettek valami érdektelen dologról. Bill feleszmélt, hogy elsősorban azért jött le a kertbe, hogy beszéljen Bellával és itt nem zavarja meg ebben senki. Előkapta telefonját feszes farmerjából és kikereste Bella számát a telefonkönyvből majd megnyomta a hívógombot és várt. Meglepődve vette észre, hogy kicsöng és reménykedett, hogy a lány felveszi. Szerencsére így is volt. Kellemesen csengő lágy hang köszöntötte a fonal túlsó végéről.

Bella: Szia Bill.

Bill: Szia Bella, miújság veled?

Bella: Hát…

Sóhajtott egy nagyot majd meggyötört szomorú hangon folytatta.

Bella: Igazából nem vagyok jól, nagyon nem.

Bill: Mi a baj Bells? David mesélte, hogy összekaptatok.

Bella: Igen, eléggé utálatos voltam vele, ugye jól van?

David: Nagyon maga alatt van, de a munka kicsit eltereli a gondolatait.

Bella: Jajj Bill…

Bill: Ha szeretnél róla beszélni, én szívesen meghallgatlak.

Bella: Jól esne, de nem terhellek vele?

Bella mindig ilyen figyelmes és lehet rá számítani mindenben. Igazán nagyszerű barát megnyerő személyiséggel.

Bill: Egyáltalán nem.

Mosolyodott el Bill, amit talán Bella is megérzett, mert neki is mosolyra húzódott a szája.

Bella: Kissé kényes téma… tudod.. nagyon jól megvagyunk Daviddel ő egy igazi férfi, megad nekem mindent, ennyi szeretetet és törődést senkitől sem kapok. Aztán megkérte a kezem hihetetlen boldoggá tett, ha még lehet ezt a boldogságot fokozni.

Itt megállt. Talál eszébe jutott a pillanat mikor David letérdel elé és felhúzza az ujjára a gyűrűt vagy csak egyszerűen nem tudta, hogyan folytassa. A csendet Bill törte meg.

Bill: Akkor még is mi a baj Bella?

Bella: Az elmúlt napok teljesen felkavartak. Annyira készültünk már mi is a turnéra és egy-két dologról meg is feledkeztem.
Bill: Miről?

Bella: Késett a havi, de először nem törődtem vele, máskor is szokott… de aztán idegesített és elmentem az orvoshoz. Megvizsgált és közölte, hogy terhes vagyok…gondolhatod mennyire örültem ennek a nagy hírnek alig vártam, hogy hazamenjek és elmondjam Davidnek, de…

Bill feszülten hallgatta a dolgokat. Egyre érdekesebb dolgok derülnek ki.

Bill: De? Ne haragudj, csak …

Bella: Semmi baj…szóval nagyon örültem neki, de a doki nem tűnt valami vidámnak. Megkérdeztem mi a gond, erre ő azt mondta, hogy sajnálna, de a magzat nem életképes és most azonnal el kell távolítani, mert különben fertőzések és egyéb betegségek léphetnek fel és hogy éppen idejében mentem el hozzá.

Bill: Jesszusom Bella…annyira…annyira sajnálom.

Bella: Köszönöm Bill.

Bill: És azután mi következett?

Bella: A doki tanácsára azonnal megcsináltuk a műtétet, amolyan rutin műtétnek számít nem tartott sokáig. Hazamentem és baromira ki voltam bukva, teljesen magam alatt voltam. Én…én elakartam mondani Davidnek, de nem ment. Akárhányszor nekikezdtem mindig a sírás vett elő és fogalmam sincs miket mondhattam neki, de nagyon megbántottam. Annyira emlékszem, hogy mondtam neki, hogy nem megyek veletek. Aztán én álomba sírtam magam és reggel mikor felkeltem alig beszéltünk, már indultatok.

Bill: Jaj Bella, ez szörnyű, nagyon sajnálom.

Bella: Most ott van?

Bill: Nem nincs, én a kertben ülök, ő pedig intézi a délutáni próbát. Megkeressem, beszélsz vele?

Bella: Nem kell köszönöm, inkább felhívom…mikor kezdődik a próbátok?

Bill: Kb. egy 1 óra múlva.

Bella: Rendben, akkor majd felhívom. Köszönök mindent Billt.

Bill: Igazán nincs mit.

Bella: Ne haragudj, most vissza kell mennem az orvoshoz. Megmondanád neki, hogy szeretem és felhívom 4körül?

Bill: Természetesen.

Bella: Köszi, szia.

Bill: Szia Bella.

Letette és eltette a telefonját. Nagyon sajnálta Bellát. Iszonyatos, ami történt vele. El sem tudja képzelni, milyen lehet elveszteni egy gyermeket abban az örömteli pillanatban, mikor megtudja, hogy útban van.
Felsóhajtott és visszasétált a szállodába, hogy megkeresse Davidet és átadhassa Bella üzenetét. Nem is sokára meg is találja.

Bill: David… David…beszéltem vele.

Szinte már rohant oda hozzá, a folyosó végére. David sem tett másképpen.

David: Micsoda? Mit mondott? Jól van? Haragszik még? Mi van vele?

Aggodalom, szomorúság és kétségbe esés látszott az arcán, ahogyan ezeket a kérdéseket feltette.

Bill: Azt hiszem, már kicsit megnyugodott. Most dolga van, de majd elmond mindent. Jobb, ha tőle hallod. 4 körül felhív. Üzeni, hogy szeret.

David: Köszönöm Bill.

Bill: Nincs mit David… de szerintem, hamarosan hívott volna.

Mondta mosolyogva Davidnek, aki a hallottak alapján kicsit kezdett megnyugodni. Szegény, ha majd felhívja Bella, hogy fog reagálni? Mit fog tenni?
A gondolatok menetéből a többiek zavarták meg őket akik útra készen állva indultak mega kocsi fele.

A csarnokban:

A crew segítségével viszonylag hamar készen állt a díszlet, már csak a technikusok végzik az utolsó simításokat. Megkezdődik a próba. A fiúk minden egyes számot elpróbáltak. A próba folyamán megcsörrent David telefonja. Azonnal felvette és egy nyugodtam helyre vonult vele. Bella részletesen elmondott neki mindent. David zokogott, ahogy Bella is a fonal túlsó végén. Mindent átbeszéltek, David megnyugtatta őt amennyire csak tudta és azonnal küldetett egy kocsit kedveséért. Maga mellett akarta tudni és óvni, védelmezni őt mindentől. Maga nem tudott elmenni, nem hagyhatja abba a turnét ezért ez volt a legkézenfekvőbb megoldás.
Fél 8, a próbának vége. Indulnak vissza a hotelba. A kocsiban David elmesélte a történteket a többieknek is. Amint megérkeztek a szállodába, a szobájukba mentek letusolni. Megbeszélték, hogy egy félóra múlva lent találkoznak a bárban és ott elfogyasztják a vacsorát. Így is lett. A hangulat felhőtlen volt, kicsit iszogattak is. Bill viszont egy pohárpezsgő után inkább visszament a szobájába. Ledobta a kulcsot az asztalra és bekapcsolta a TV-t. Semmi érdekesett nem talált benne, így egy akció filmen hagyta, amit már legalább 3x látott. Az ablakhoz sétált és kinézett rajta. Bámulta a hatalmas város esti fényeit és a holdat, ami gyönyörűen világított. Elmerengett a gondolataiban, ami hol a holnapi koncerten járt, hogy mit fognak szólni hozzá a rajongók, milyenek lesznek az új effektek. Vagy David és Bella történetén gondolkozott hol pedig édes szerelme képe jelent meg a szeme előtt, ahogy mosolyog rá.
Ekkor kopogtattak. Bill összerezzent. Fogalma sincs mennyi az idő, mióta nézhette a tájat. A film is rég végett ért és csak buta reklámok mennek.

Bill: Gyere be.

Szólt halkan, talán túl halkan is, de az ajtó mögött lévő ember még is hallhatta, mert nyílt az ajtó. Tom volt az. Igen Tom az ő szerelme, aki az életet jelentette neki. Ugyan az a mosoly volt az arcán, mint ami az előbb Bill előtt jelent meg. Teljesen elbűvölve. Titkon remélte ugyan, hogy átjön, de nem volt biztos benne, hiszen nem beszélték meg.

Bill: Tom..

Tom csak mosolygott és bezárta maga mögött az ajtót.

Tom: Billcsi…

Sietett oda hozzá, ölelte szorosan és csókolta mohó szenvedéllyel.

Tom: Úgy hiányoztál szerelmem.

Billnek hatalmasat dobbant a szíve. Ennél szebbet és jobbat nem is kívánhatna soha. Itt van vele élete szerelme és szorosan öleli biztonságot nyújtó karjaiban és csókolja olyan szenvedéllyel, mintha csak a ma létezne és ezt az utolsó napot is a neki legfontosabb emberrel Billel szeretné tölteni. Bill hihetetlen boldog volt. Szorosan bújt oda Tomhoz, aki cirógatta a hátát. Kinézett az ablakon és látta a tájat, amit Bill nézett az elmúlt órákban. Igen órákig állt ott már este 11 van és ő 9kor jött fel.
Tom megemelte Bill állát és belenézett ragyogó szemeibe, majd megcsókolta öccsét. Egyik kezével a hajába túrt a másikkal pedig már a póló alatt simogatta ikre testét. Forróság öntötte el mindkettejük testét. Tom az ágy felé húzta Billt, majd fölé hajolt. Óvatosan levette róla a pólót és a földre hajította. Csókolta az ajkát, az arcát, a nyakát és így haladt lejjebb és lejjebb. Csókollak hintette be az egész testét, amit Bill kéjes sóhajokkal és nyögésekkel jutalmazott. Ahogy elérte a nadrág korcáját visszahajolt az ajkához és megcsókolta közben kezével ügyesen bontotta ki az övet és húzta le róla a nadrágot. A boxeren keresztül kezdte simogatni a merev hímtagot, ami már így is erőteljesen lüktetett. Kihámozta magát is a hatalmas pólóból és nadrágból ezután Billt is a boxertől. Kezével átfogta a becsességet és húzogatni kezdte rajta a bőrt először lassabb majd egyre gyorsabb tempóban. Keze után a száját kezdte használni. Először csak apró puszikat adott rá, majd nyalogatni kezdte végül pedig bekapta és szívogatni kezdte. Billt teljesen az őrületbe kergette. Már nem törődve semmivel hangosan nyögött fel és karmolászta Tom hátát, aki ezt élvezte és még odaadóbban kényeztette kedvesét. Bill lassan feltápászkodott és egy határozott mozdulattal vette le Tomról a boxert és dobta a szoba egyik sarkába. Megfogta bátyja igen csak nagy és ágaskodó farkát és ő kezdte kényeztetni Billt. Tom ezt hálásan viszonozta hangos nyögésekkel és egyre gyorsabban emelkedő csípőjével. Ezek a nyögések és sóhajok őszinték voltak, biztosították Billt arról, hogy Tom élvezi azt, amit csinál és ez még jobban felbátorította. Tom egy hatalmasat nyögött. Tudta, hogy az orgazmus közelébe jutatta ikrét, de nem akarta, hogy még elmenjen. Abba hagyta kezével a kényeztetést és csókolgatni kezdte Tomot mindenhol, majd átfordult hasára és fenekét kicsit kidomborította, tudtára adva ezzel Tomnak mit is szeretne. De hiszen mind ketten ezt szerették volna, kérni-e sem kellett volna. Tom befészkelte magát Bill lábai közzé és finoman beléhatolt. Bill felszisszentet, de nem fájt neki, egyáltalán nem. Tom érti a dolgát, nagyon jól csinálja. Egyből a kéj járta át a testét. Tom gyorsabban mozgott Billben ki-be. A sóhajok és hangosabbak és egyre csak hangosabbak lettek. Tom egy hatalmasat lökött Billbe és ebben a pillanatban mindketten pontosan egyszerre jutottak a csúcsra. Az orgazmus bódító hatása alá kerültek. Tom egy pillanatig megpihent Bill hátán, majd mellé feküdt. Mellkasuk gyorsan járt föl s alá levegő után kapkodva. Szorosan összebújtak és csókolták egymást. A szavak most feleslegesek voltak. Ott voltak egymásnak egymás karjaiban és érezték egymás mérhetetlen szeretetét, szerelmét. Így merültek álomba és várták miket tartogat nekik az elkövetkezendő napok. Ez nap volt egyszerre édesen gyönyörű és mérhetetlenül szívfájdító.

Folyt. köv.

9 megjegyzés:

 1. Nagyon szép!Igazi twincest!

  VálaszTörlés
 2. Juhúúúú egy hosszú rész, és qrva jó! :D Csak így tovább :)

  VálaszTörlés
 3. Köszi ez jól esett, főleg, hogy délután úgy éreztem csalódást okozok, na de mind1..ezek szerint nem :)

  VálaszTörlés
 4. Te egyszerűen történetírás terén nem tudsz csalódást okozni!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon köszönöm Angel ez most jól esett. Hamarosan jön az új rész /délután/ remélhetőleg, vagy még előbb :)

  VálaszTörlés
 6. Wáááááá! Ez nagoyn jó volt! Nagyon ügyesen írsz, ne érezz butaságokat. :)

  VálaszTörlés
 7. :D Nagyon köszönöm Ayumi! Csak rossz délutánom volt :S Am igyekszem a kövi résszel

  VálaszTörlés