2010. július 28., szerda

Csak úgy...KÜLÖNÖS DOLGOK!! :S

Sziasztok!
Tinci Kaulitznak szeretném megköszönni a 'Hatalmas TH fan díjat', köszönöm szépen.
És Nektek is nagyon köszönöm: Slash, Dijja és Angel, hogy így aggódtok értem. Nincs semmi bajom és most kivételesen nem húzott fel senki, csak különös dolgok vannak. Elmesélem.
Egy hónapja kb. éjjel olvasgatom a blogokat /éjjeli bagoly vagyok XD/ és olyan fél 1-1 óra körül kimentem a mosdóba. Hallottam, hogy a szomszédban a kutyák nagyon ugatnak. Először nem is foglalkoztam vele, mert hát a kutya ugat mi meglepő van ebben. De aztán más hangokat is hallottam :S Lihegést, hörgést, halk lépteket, reccsenést az ablak alatt és utána újból a kutyák folytonos ugatását. Levegőt is alig vettem, hogy halljak mindent, de aztán csend lett. Valószínűleg észrevette, hogy ott vagyok mivel égett a villany. Na jól van nem foglalkoztam vele. Reggel mondtam bátyámnak, hogy miket hallottam, erre meg jól leosztott, hogy miért nem szóltam neki. /Ugyan mit csinált volna éjjel, átmegy a szomszédba szólni, hogy esetleg van ott valaki??/ Kimentünk a házunk oldalához, ahol átlehet látni a kerítésen a szomszédba. Esetleges lábnyomokat kerestünk, de semmit sem találtunk, viszont az egyik közkerítésük nyitva volt. Nem tudtuk, hogy a gondnokuk hagyta-e úgy vagy esetleg valaki más. Később lementünk a kertbe és láttuk, hogy a szomszéd kertjében a fűben egészen a hátsó kapuig ott van egy hosszú sáv. Tehát valaki ott ment el, de ez lehetett a gondnok is. Na jó ez a történet annyiban maradt nem foglalkoztunk vele ám valamelyik nap a másik szomszédunk lánya mesélte, hogy a szomszédunkba betörtek. Nos akkor én fültanúja voltam ennek :S Mielőtt ezt a szomszédunk lánya mesélte volna hallottuk, hogy az utcában 2 egymás mellett lévő házba is betörtek. A "legjobb" most jön. Nővérem vasárnap este kiment cigizni az udvarra és már sötét volt este fél11 körül. Hallom, hogy bátyámat szólítja kirohanunk és azt mondja, hogy a szomszéd /most a másik, akinek a lánya mesélt/ közkerítésen / van egy kis kapu a szomszéd és köztünk, ott szoktunk átmenni, ha valami van/ szóval, hogy azon a kerítésen kaparást hallott aztán meg szabályos futás lépteket. Először a macskákra gondolt mert játszottak, de a macskák nem futnak úgy ahogy az emberek. Szóval vasárnap este 11kor még kint bóklásztunk az udvaron és keresgéltünk hátha tényleg van ott valaki, de szerencsére senkit sem találtunk.
Ezek voltak mostanában. Régebben hozzánk is betörtek, jöttem a haza a suliból és az ajtó szépen felfeszítve :S A legrosszabb, hogy megéreztem, hogy valami baj lesz aznap. Na azt hiszem, hogy elég hosszú lettem, de páran kíváncsiak voltatok rá.
ui.: részt délután hozok

7 megjegyzés:

 1. Ez kicsit/eléggé ijesztő/. Bocsi más hirtelen nem jut eszembe.

  VálaszTörlés
 2. Hát ez szerintem is elég ijesztő. Remélem, nem lesz semmi baj.:)

  VálaszTörlés
 3. ez tök dúrva :S én is remélem hogy nem lesz baj!

  VálaszTörlés
 4. Köszi csajok :) Nem lesz semmi baj. Legalábbis remélem, de ennél sokkal rosszabb dolgok is szoktak itt lenni. Még a Tv-ben is benne volt egész sokáig foglalkoztak az üggyel pár hónappal ezelőtt.

  VálaszTörlés
 5. Úúúúúúúúúúúúúúúúú! Hallod nagyon vigyázz magadra! Komolyan ha valami bajod lesz megkeresem azt az állatot és kitaposom a belét!(Legyet h kicsit túlreagálom a dolgot? nem az képtelenség.) Ha más nem elmegyek hozzátok és megvédelek. Már csak azt kéne megtudni h hol laksz.
  De azért vigyázz magadra!

  VálaszTörlés
 6. Ez tényleg ijesztő. :S Tényleg nagyon vigyázz magadra! <3

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm nektek! Imádlak Angel(KL) :D
  Ne aggódjatok nincs itt semmi gond. Azért nem olyan veszélyes és rossz hely ez, mint ezek alapján gondolná az ember. De ez most kicsit fura volt egyszerre :S

  VálaszTörlés