2010. július 23., péntek

Csak úgy!

Sziasztok.

Tudom, hogy már hoznom kéne a részt és hamarosan hozom is, de előtte szeretnék megosztani valamit veletek.
A napokban nagyon felhúztam és baromi rosszul is éreztem magam emiatt. Nem tudom elhinni, hogy egyesek ennyire megváltoznak és szinte minden egyes kijelentésükben ott lapul a gúny, a megvetés és a szánalmasság. Hogy tud valaki annyira megváltozni, hogy hőn szeretett bandájáráról a TH-ról így tudjon beszélni??
1. mennyire megváltozott a banda
2. rá sem ismer Billre
3. fejükbe szállt a dicsőség
4. az ikrekben nem lehet megbízni
5. már a World Behind My Wall klipjéről nem képes eldönteni, hogy most röhögjön vagy sírjon rajta, mert mennyire „béna”
6. mekkorát csalódott bennük
7. többet vár el tőlük és a klipektől
8. a Dark side of the sun kliptől rosszul van és mióta látta a klipet a fiúk hivatalos oldalát is elkerüli
9. baromira rosszul esik neki, hogy egy-egy fellépésen vagy műsorban angolul énekelnek vagy éppen angol számhoz készítenek klipet
10. David totálisan „elnyomja” őket és mindent ő irányít, a fiúk nem szólhatnak bele semmibe
11. ja mellesleg az egész Humanoid úgy ahogy van nem tetszik neki
12. minek festi a körmét Bill
……

Tovább nem is mondom, el tudjátok képzelni….

Nos, én erre csak annyit mondanék, hogy roppant érdekes. Nem mondom, tényleg vannak dolgok, amikben kis részben igaza van, DE NEM TELJESEN! Senki sem ismerheti őket igazán, hogy mit mikor miért és hogyan csinálnak. Az előbb felsorolt 12 pontról a véleményem:
1. igen változott a banda, de nem feltétlen rossz irányba
2. mint minden ember, így Bill is változik és én így szeretem, ahogy van
3. a TH-ra ez pont nem igaz, mert sokat dolgoztak, hogy elérjenek idáig és most sem tesznek másképp
4. ezt meg végképp nem merném kijelenteni, hisz nem is ismeri őket, csak amit hall a médiából és a sajtóból az alapján alakít ki róluk valami képet, ami talán nem is illik rájuk
5. szerintem pedig nagyon jó és némi kis belelátást enged az ők világába
6. nem tudom, ki mit gondol, de én nem csalódtam bennük a dalszövegek és a hangzások is csodálatosak, az hogy most új piercing vagy új tetoválás vagy hogy, hogy néznek ki, mit viselnek ez az ők személyes dolguk
7. nem tudhatja, hogy mi állhat a dolgok mögött, hogy miért van úgy sok minden, ahogy van
8. nekem ez a klip is tetszik méghozzá azért, mert biztos vannak sokan hozzám hasonlók, akik nem tudtak elmenni a koncertekre és átélheted általa a koncert egy kicsiny kis töredékét
9. nem kell elfelejtenünk, hogy ők a német dalaikkal lettek híresek. Jó néhány német banda csakis kizárólag angolul énekel és ez szerintem kicsit fura. Én speciel szeretem az angol számaikat is, úgy is gyönyörű és lássuk be Amerikába jutásukat is elősegítette, ami azért nem kis dolog
10. ebben erősen kételkedem, de mindenki azt gondol, amit akar
11. Bill előre szólt, hogy valami más hangzású, ütősebb lesz az új album /én imádom/
és 12. szerinted mindenki így fogadta el Őt, és neki is tetszett, akkor meg mi ez a hirtelen fennakadás?

Ne haragudjatok ezt most ki kellett írnom magamból, mert rettentően fájt hallanom ezeket és még a többit… már én magam éreztem rosszul attól, hogy tök lazán és flegma szöveg kíséretében odavágja ezeket a dolgokat, mielőtt belegondolt volna. Szegény fiúk ha tudnák :S Nem akartam ezzel senkit megbántani, ha valaki más is így vélekedik Róluk, de kérem, gondolkozzon el azon, amit mondtam és csak aztán mondja. Nem tudom, hogy Ti mit gondoltok erről, ezért szeretném, ha leírnátok a véleményeiteket.
Köszönöm és hamarosan jön a rész.
Puszi

12 megjegyzés:

 1. Totálisan igazad van!
  Már ahogy olvastam az első 12 pontot már én is rosszul éreztem magamat. Nem tudom elhinni, hogy-hogy lehet ilyen egy ember. Egyáltalán mi jogon becsméreli a Fiúkat? Semmi joga nincs hozzá. Megdolgozta mindenért amijük van.
  Amúgy többet vár el tőlük? Akkor először nézzen jó mélyen magában. Más szemében bezzeg meglátja a szálkát de a maga szemében a gerendát nem.
  Az ilyen embereknek nagyon szívesen bemosnék párat. Engem például még suliban megvádoltak azzal, hogy csak divatból hallgatok Th-t. Komolyan mintha tőrt forgattak volna a szívemben. Életem legszörnyűbb percei voltak. Ha akkor nem uralkodok magamon szerintem simán kaphattam volna igazgatóit.
  Bocsi csak végre ki kellett magamból írnom.
  Amúgy szerintem tök jó, hogy ezt leírtad. Legalább könnyíteni tudtál a terheiden.

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm Angel, legalább mi tartsunk össze! Teljesen igazad van neked is. Még hogy divatból hallgatod pfff..azt bírom, hogy sokan nem is ismerik őket, azt sem tudják, hogy miről énekelnek mert lusták lefordítani és mindenfélét mondanak róluk.
  Először haboztam, hogy felrakjam-e vagy nem, de úgy döntöttem hogy még is és örülök, hogy így döntöttem!

  VálaszTörlés
 3. Szerintem és totál igazad van, és neked is Angel!
  Az tény hogy megváltoztak, de könyörgöm nem várhatjuk el tőlük, hogy huszonévesen pont úgy nézzenek ki és viselkedjenek, mint 15 évesen.
  A másik meg az, amit te is írtál, hogy egyáltalán nem is ismerjük őket. Persze ott van a média által megalkotott kép, meg persze mindenki alapból is alkot róluk egy képet, ahogy Ő elképzeli, de az egyáltalán nem biztos, hogy úgy is van. Ami Davidet illeti, nem hinném, hogy annyira rosszul végezné a dolgát, mert akkor már rég repült volna. Mégiscsak, ha jobban belegondolunk, nem hinném, hogy annyira rá lennének szorulva, körülbelül minden sarkon találnának egy másik menedzsert, aki szíves örömest válalná őket...
  A Humanoidról annyit, hogy nekem is rendkívül bejön, és szerintem pont az a jó, hogy kicsit változtattak a hangzáson.
  Ami pedig a WBMW és a DSOTS klippet illeti...
  A WBMW klippet imádom, azért is amit te írtál és alapból is szerintem jól összehozták. A DSOTS klippnél bevallom őszintén én is meglepődtem, hogy ilyen koncertes, DVD reklám feelinges, mert én igazából valami másra számítottam, de egyáltalán nem mondanám rossznak. Sőt, nagyonis megkedveltem, főleg, hogy a számot is imádom. :)
  Hát ennyi lennék. Majd még lehet hogy eszembe jut valami, akkor majd leírom. =)
  cupp (KL)

  VálaszTörlés
 4. Abszolult, de igazad van! Én szeretem Davidet és szerintem igenis nagyon jó manager és jó barátjuk a fiúknak szóval erről ennyi. A másik, hogy én is valami másra gondoltam mikor megláttam a klipjét a Dark side of the sunnak, azt hittem, hogy ehhez is valami nagyon ütős klip lesz mint pl az Automatic, de aztán rájöttem, hogy számos oka lehet, hogy miért nem. És pl itt van az amit mondtál a DVD 2 egycsapásra 1. meg van a klip és szerintem nagyon klasz 2. meg van a DVD "reklámfilmje" de én ezt kicsit sem bánom

  VálaszTörlés
 5. Bakker aki ezt irta hát elég gáz a gondolkodása sztem.
  Nem vagyok fanatikus TH-s, a tesóm viszont az és ezen ő is kiakadna tuti.
  Aki ezeket a gondolatokat mondta neked kicsit gondolkodhatna mielőtt a száját jártatja.
  Nyilván leragadt a Schrei korazakban, ami kurvajó volt de könyörgöm haladni kell a korral.Fura lenne ha az együttes még ott tartana.De akkor nyilván nem is lenne világszerte ismert.
  Nem tudom mi baja az angol nyelvel és az angol nyelvű dalokkal.Jó az úgy is.
  Az meg milyen már hogy az IKREKBE NEM LEHET MEGBÍZNI, honnan a jóégbe tudja?Ismeri őket személyesen?!
  WBMW jó klip.
  A DSOTS hát érdekes de nem rossz ha már kötekedni akar akkor példának hozom fel a 30 seconds-ot akinek a Closer to the edge klipje is hasonló sztem.Kellenek az új ötletek hogy jó klipek szülessenek.
  Bill mindig is festette a körmét ez eddig az illetőt nem zavarta?!
  Na jó nem ragozom.Ennyi.
  Mindezt írtam úgy hogy nem vagyok fanatikus TH-s.
  Amúgy meg az illető KAPJA BE!Ha nem tetszik ne nézze el lehet tolni a bicajt...

  VálaszTörlés
 6. pff... ez szánalmas ez az illető...
  szerintem nem is kéne vele annyit sem foglalkozni, hogy a neten írkálunk róla. Eva Kaulitz, nem tom neked ki ez a csaj, de szerintem már azzal is túl sokat foglalkoztál vele hogy megírtad ezt a bejegyzést.... nem kell vele foglalkozni, le kell ...-ni a feját :P

  VálaszTörlés
 7. Én amiért Th fan vagyok kaptam már rengeteg rosszat. De azt rögtön elfelejtem mikor blogolok. Az olyan emberek mint pl ti is milliószor jobbat érdemelnétek minthogy egy ilyen kis hülye picsa ilyeneket mondjon.
  A világ ezért igazságtalan mert a jó embereket így cseszteti. És a "felséges seggdugaszoknak" mint pl annak az illetőnek pedig kinyalják a seggét. Láttam már ilyet. Esze nuku, mellbőség nagy. Azt hiszi így kitűnik a tömegből pedig ezzel a viselkedéssel egyre jobban beleolvad.
  Ahogy Eva Kaulitz már írta az előzőkben "legalább mi tartsunk össze!". Amíg itt vagyunk egymásnak addig akárki mondhat akármit. A Th-sokat nem elehet egyszerűen elfelejteni. Itt vagyunk, élünk, mozgunk és blogolunk (mondjuk nem mindenki de ez mellékes).
  A lényeg: mi itt vagyunk egymásnak és csak ez a lényeg!
  (Basszus ez de csöpögős lett!)

  VálaszTörlés
 8. Lehet, hogy csöpögős, de így igaz! :) <3
  Régen én is mindig felhúztam magam, ha mondjuk megszóltak a TH-s pólóm miatt, vagy azért mert, amikor a kedvenc együttesem felől kérdeztek, én gondolkodás nélkül rávágtam, hogy Tokio Hotel, és ez miatt lenéző pillantásokban részesültem, vagy éppen a szobám falán található tapétamennyiségű TH poszter miatt. (stb.stb.) De mára már nagy magasról teszek rá. Én szeretem, és rajtam kívül még rengetegen, és ezzel hol itt a probléma? Mindenki azt szeret, azt hallgat, azt visel, vagy éppen azt csinál, amit csak akar. Senkinek semmi beleszólása. És igenis büszkén hordom a TH-s pólóm, a pulcsim és a táskám is, még akkor is, ha ez valakinek nem tetszik. Mindigis felvallaltam magam, ezt a barátaim is tudják rólam, és mára már megszoktak, úgy ahogy vagyok, TH-san. :) Akinek meg nem tetszik, az ne nézzen rám, és kerüljön el jó messziről. =) Nem így van?
  Ami pedig a fiúkat illeti, semmi beleszólásunk a magánéletükbe(sajnos:( pedig el bírnám viselni, ha nap mint nap beszélnénk meg hülyéskednénk:D)), és abba, hogyan és mit tesznek. :)
  Várom már a részed Eva Kaulitz! <3 ^.^

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm mindenkinek aki elmondta véleményét, mindenkinek igaza van! Én is büszkén felvállalom, hogy szeretem a TH-t és teszek róla, hogy ki mit gondol. Nem is akartam ezt feltenni, de kíváncsi voltam, hogy Ti mit gondoltok. Amúgy meg már én sem szoktam foglalkozni vele, hogy mit mond de most azért felhúzott, hogy órákon keresztül ezt hallgattam :S Én még ő mondta azt, hogy nagy TH-s és sosem fogja kinőni, hát látjuk! Na mind1 erről ennyit. Mi itt vagyunk és összetartunk és szeretjük a fiúkat. Hamarosan hozom a részt :)

  VálaszTörlés
 10. Nincs mit! ;) Azért, jó hogy feltetted, jó volt megbeszélni! :D
  Amúgy díjat kaptál tőlem, katt rám! ;) cupp
  Ja és várjuk a részt türelmesen! ;)

  VálaszTörlés
 11. Igen szerintem is jó volt megbeszélni és ahogy ígértem hozom a részt, csak fel kell tenni.

  VálaszTörlés